2777
2789
مطمئنم نیستم باردار باشم بدجور شدم  من پنجشنبه و شنبه گذشته آزمایش دادم هر بار عدد بتا 10بوده ...

ببین تا از بی بی چک جواب محکم نگرفتی اینقد نرو ازمایش گاه هم استرس میگیری هم الکی خون میدی هم ت ذوقت میخوره

هروقت بی بی چک سفت وسخت مثبت شدبعدبرو

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ان شا الله خدا برام خواسته باشه  و دوباره لطفشو بهم نشون داده باشه  من یک بار سقط داشتم ...

منم ۶ سال ازدواج کردم یه بارداری ناخواسته که مشکل داشت تو ۱۹ هفته سقط کردم و دیگه شرایطشو نداشتم اقدام کنم ، انشاله اگر دکتر اجازه بده مهر اقدام میکنم

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم امیدم به خدا صد در صدیه اما آزمایش ک عدد بتا کم بوده چی

شایدلقاحت دیرگرفته کی اقدام داشتی چندروزمیگذره؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ببین تا از بی بی چک جواب محکم نگرفتی اینقد نرو ازمایش گاه هم استرس میگیری هم الکی خون میدی هم ت ذوقت ...

چون آمپول زده بودم زود رفتم 

چون میگفتن آمپول ک بزنی باردار باشی زود نشون میده من و همسرم هول زود رفتیم خورده تو ذوقمون الان

چون آمپول زده بودم زود رفتم  چون میگفتن آمپول ک بزنی باردار باشی زود نشون میده من و همسرم هول ...

حالاانشاالله ک بخواد

من ک هرماه منتظرم بشم پریام از هم سبقت میگیرن وزودترمیان😣😣😣

ممکنه چون روز 15 رفتم سونو فولیکول و همون روز آمپول زدم بعدش اقدام داشتیم  الان 17روز از آمپول ...

همون روز امپول اقدام داشتی من شنیدم باید۲۴ساعت بعدش پشت سرهم اقدام داشته باشی بعدم۱۵روز بگذره بعد بری آز بدی