نجلا_20 مدیر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5784 عنوان سینه درد | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست خانما با تجربه فرق سینه درد قبل از پریودی و با سینه درد علامت بارداری چیه؟ 1399/04/23 | 07:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 مطمئنم نیستم باردار باشم بدجور شدم من پنجشنبه و شنبه گذشته آزمایش دادم هر بار عدد بتا 10بوده ... ببین تا از بی بی چک جواب محکم نگرفتی اینقد نرو ازمایش گاه هم استرس میگیری هم الکی خون میدی هم ت ذوقت میخورههروقت بی بی چک سفت وسخت مثبت شدبعدبرو السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 ان شا الله خدا برام خواسته باشه و دوباره لطفشو بهم نشون داده باشه من یک بار سقط داشتم ... منم ۶ سال ازدواج کردم یه بارداری ناخواسته که مشکل داشت تو ۱۹ هفته سقط کردم و دیگه شرایطشو نداشتم اقدام کنم ، انشاله اگر دکتر اجازه بده مهر اقدام میکنم سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 خودم امیدم به خدا صد در صدیه اما آزمایش ک عدد بتا کم بوده چی شایدلقاحت دیرگرفته کی اقدام داشتی چندروزمیگذره؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نجلا_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5784 ببین تا از بی بی چک جواب محکم نگرفتی اینقد نرو ازمایش گاه هم استرس میگیری هم الکی خون میدی هم ت ذوقت ... چون آمپول زده بودم زود رفتم چون میگفتن آمپول ک بزنی باردار باشی زود نشون میده من و همسرم هول زود رفتیم خورده تو ذوقمون الان
نجلا_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5784 منم ۶ سال ازدواج کردم یه بارداری ناخواسته که مشکل داشت تو ۱۹ هفته سقط کردم و دیگه شرایطشو نداشتم اقد ... ان شا الله خدا براتون بخواد و دامنتون سبز بشه
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 چون آمپول زده بودم زود رفتم چون میگفتن آمپول ک بزنی باردار باشی زود نشون میده من و همسرم هول ... حالاانشاالله ک بخوادمن ک هرماه منتظرم بشم پریام از هم سبقت میگیرن وزودترمیان😣😣😣 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نجلا_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5784 شایدلقاحت دیرگرفته کی اقدام داشتی چندروزمیگذره؟ ممکنه چون روز 15 رفتم سونو فولیکول و همون روز آمپول زدم بعدش اقدام داشتیم الان 17روز از آمپول ک زدم میگذره
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 ممکنه چون روز 15 رفتم سونو فولیکول و همون روز آمپول زدم بعدش اقدام داشتیم الان 17روز از آمپول ... همون روز امپول اقدام داشتی من شنیدم باید۲۴ساعت بعدش پشت سرهم اقدام داشته باشی بعدم۱۵روز بگذره بعد بری آز بدی السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نجلا_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5784 همون روز امپول اقدام داشتی من شنیدم باید۲۴ساعت بعدش پشت سرهم اقدام داشته باشی بعدم۱۵روز بگذره بعد بر ... دکترم گفت از همون شب تا سه شب اقدام کنید