2821
2789
عنوان

ینی پیدا میشه؟

152 بازدید | 24 پست

بچه ها رفتیم فروشگاه عصری بعد من وسایلو میزاشتم تو پلاستیک رو اون صندوق پر شد رفتم دوتا از پلاستیکایی که پر کردم گذاشتم اونطرف ک‌ خالی بود گفتم ورمیداریم

بعد اومدم خونه شام خوردیم رفتم‌خریدا رو بشورم دیدم عه شوینده ها شامپوهام هیچی نیس شوهرم رفت توماشینو نگاه کرد نبود فک کنم اون دوتا نایلونو جاگذاشتم😔وقتی رفت بسته بودن دیگه بنظرتون فردا اول صبح بریم میدنش بهمون؟

کلی پولش بود خیلی غصه میخورم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندبار این اتفاق در حد صابون و...رفاه اتفاق افتاده برامون ندادن متاسفانه

عههه

ن من ی عالمه خوراکی تو یدونش بود تو‌اون یکیم کلی پودرلباسشویی و شامپوهامممم🥴

اره فروشگاه رفاهه امیدوارم بدن نکنه کسی برده باشه

واسه من همین اتفاق افتاد ی هفته پیش دوتا نایلون از خریدامو جا گذاشته بودم فرداش رفتم فاکتورو نشون دادم دوربینو چک کردن بهم دادن 

فاکتور خریدو حتما ببر. تو دوربین چک می کنن میدن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عههه ن من ی عالمه خوراکی تو یدونش بود تو‌اون یکیم کلی پودرلباسشویی و شامپوهامممم🥴

انشالله بدن بهتون ما هرسری یک چیزمون جا میمونه یک بار دوبسته صابون لوکس گرفتیم جا موند همسرم رفت قبول نکردن از اون به بعد دیگه بیخیالش شدیم 

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

اخیششش مرسی بچه ها راس میگین نهایت دوربینا رو چک پیگنن خیلی اعصابم خورد بود واقعا چون‌ چندوقت بود خرید کلی نرفته بودیم بعد ک‌رفتیم و حساب کردیم من هنگ بودم ک‌ چرا بااینکه کمتر ازهمیشه خرید کردین دوبرابر هپیشه داریم پول میدیم خیلی ناراحت شدم بابت گرونی ن فقط واسه خودم واسه اونایی که تعدادشون زیاده و درآمدشون کم یا حتی بدون‌درآمد بعدم تو پارکینگ یکی از پلاستیکا افتاد از دست شوهرم شیشه ی سس و خیارشور خورد شد همونجا دورانداختیم و دراخر جاگذاشتن خریدا اعصتب خوردیمو تکمیل کرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز