2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟

383 بازدید | 39 پست

واقعا چرا این مردا اینجوری هستن؟؟هرتاپیکی میرم میگن شوهرم خیانت کرده به هزارو یک دلیل و هرکسی مدلش فرق داره.یکی میگه کتکم زده تو گوشیشو نگا کردم یکی میگه شوهرم فیلم خاک برسری تو گوشیش میبینه یکی.....خداااااااایا واقعا چرا اینا آدم نمیشن و به راه راست هدایتشون نمیکنی؟؟؟؟اخه چرا مگه وجدان ندارن مگه خودشون ناموس ندارن که میرن با ناموس دیگران......

شوهرخودم که کلا ذات خراب😐

همین دیگه .... میترسم ازدواج کنم خیانت کنه خودم میکشم

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی مثل شوهر من افتخار میکرد با زنهای متاهل بود...افتخار میکرد کتک میزد. ‌‌افتخار میکرد توهین میکرد...اینا انسان نیستن عزیزم ازشون نباید انتظار داشت

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

همین دیگه .... میترسم ازدواج کنم خیانت کنه خودم میکشم

نه ازدواج کن خواهر شاید مال شما فرشته از اب دراومد.ان شاالله که همچین هم باشه و سخترین شرایط واسه یک زن خیانت کردن شوهرشه

یکی مثل شوهر من افتخار میکرد با زنهای متاهل بود...افتخار میکرد کتک میزد. ‌‌افتخار میکرد توهین میکرد. ...

من قبلا شوهرم کتک هم نمیزد امسال اضافه شده کتک زدنش

من احساس ميكنم تاثير گسترش اينترنت و تكنولوژيه كه راحت به همه چي دسترسي دارن و جنبشم ندارن 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم