واقعا چرا این مردا اینجوری هستن؟؟هرتاپیکی میرم میگن شوهرم خیانت کرده به هزارو یک دلیل و هرکسی مدلش فرق داره.یکی میگه کتکم زده تو گوشیشو نگا کردم یکی میگه شوهرم فیلم خاک برسری تو گوشیش میبینه یکی.....خداااااااایا واقعا چرا اینا آدم نمیشن و به راه راست هدایتشون نمیکنی؟؟؟؟اخه چرا مگه وجدان ندارن مگه خودشون ناموس ندارن که میرن با ناموس دیگران......
نه ازدواج کن خواهر شاید مال شما فرشته از اب دراومد.ان شاالله که همچین هم باشه و سخترین شرایط واسه یک ...
اخه اگه ظلم ببینم چیکار کنم کسی نیست پشتم دربیاد
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
عزیزم همونجور مردای بدی هستن بدون که باعثش زنای ناجور هست مطمئن باش مردا اختیارشون ندارن زنا هستن که کرم دارن
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
زیاد جدی نگیر همیشه به یه طرف نگاه نکن آدم ها همیشه به نفع خودشون حرف میزنن
والا من خودم به شخصه از هر طرفی که نگاه میکنم شوهرم اونی نیس که فکرشو میکردم فقط از خدا میخوام سرنگوم شه تا راحت باشم و به بزرگ شدن پسرم ادامه زندگی بدم