2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ازدواج کن خواهر شاید مال شما فرشته از اب دراومد.ان شاالله که همچین هم باشه و سخترین شرایط واسه یک ...

اخه اگه ظلم ببینم چیکار کنم کسی نیست پشتم دربیاد

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

عزیزم همونجور مردای بدی هستن بدون که باعثش زنای ناجور هست مطمئن باش مردا اختیارشون ندارن زنا هستن که کرم دارن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
نترس.همه مردا مثل هم نیستن

اکثرا اینجورین

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
زیاد جدی نگیر همیشه به یه طرف نگاه نکن آدم ها همیشه به نفع خودشون حرف میزنن

والا من خودم به شخصه از هر طرفی که نگاه میکنم شوهرم اونی نیس که فکرشو میکردم فقط از خدا میخوام سرنگوم شه تا راحت باشم و به بزرگ شدن پسرم ادامه زندگی بدم

من قبلا شوهرم کتک هم نمیزد امسال اضافه شده کتک زدنش

من تو یسالو ۴ ماه عقدم ۲۰ باری کتک خوردم ازش از هفته اول عقدم شروع شد

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

واقعا مگه ادم ‌انقدر کثیف هست؟ البته ببخشید ناراحت نشی 

نه عزیزم چرا ناراحت ‌‌..انقدر کثیف هست ک شمارمو میده به زنای اشغال دورش...ادرس اینستامو میده دیگه بماند عوضی بازی های دیگ

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

من تو یسالو ۴ ماه عقدم ۲۰ باری کتک خوردم ازش از هفته اول عقدم شروع شد

پس صددرصد جدا شو.الان که موقع خوشگذرانی و دلخوشیت هست اینطوریه فردا بعد ازدواج با مشکلات بیشتر صد برابر بدتر میشه

خدایا شکرت🖤