2777
2789

چنده؟

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من یه قوطی دادم پریروز تموم شد.تو یه هفته صدگرم اضافه کرد حالا نمیدونم تاثیر شیره یا چی.البته من به اون غلیظی درست نمیکردم.این سریم آپتاکید گرفتم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آره من یه قوطی دادم پریروز تموم شد.تو یه هفته صدگرم اضافه کرد حالا نمیدونم تاثیر شیره یا چی.البته من ...

وای توروخدا بگو من چجوری درستش کنم روش زده ۱۰ پیمانه شیر بریزم تو ۱۵۰ آب درسته ؟

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
وای توروخدا بگو من چجوری درستش کنم روش زده ۱۰ پیمانه شیر بریزم تو ۱۵۰ آب درسته ؟

آره ده تا تو ۱۵۰ تا ولی من یبار درست کردم خیلی غلیظ شد.چون میخواستم بریزم شیشه رقیقش درست میکردم مثل بقیه شیر خشکا تو ۱۵۰ تا پنج شش تا ریختم.تا غلیظشو با نی هم نخورد.بچه شما چند وقتشه؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آره ده تا تو ۱۵۰ تا ولی من یبار درست کردم خیلی غلیظ شد.چون میخواستم بریزم شیشه رقیقش درست میکردم مثل ...

دختر من ۱۷ ماهشه ۱۰کیلو میگه وزنش بچه شما چی عزیزم؟

دختر من ۱۷ ماهشه ۱۰کیلو میگه وزنش بچه شما چی عزیزم؟

پسر منم ۲۲ ماهشه ۱۱/۷۰۰ شده به زور.همه چیو امتحان کردم.سویق چهار مغز انواع مولتی ها شیره انگور انواع  دستور غذایی ...از هیچی جواب صددرصد نگرفتم.ولی نوترینی درینک و آپتاکید و‌مولتی ویتامین سانستول زینک دار خوب بودن براش

پسر منم ۲۲ ماهشه ۱۱/۷۰۰ شده به زور.همه چیو امتحان کردم.سویق چهار مغز انواع مولتی ها شیره انگور انواع ...

وای منم دیگه روانی شدم سر  موضوع منم مثل شما همه چیو امتحان کردم ولی فایده نداشته امشب دکتر داروخونه گفت خیلی خوبه اینو ببر خدا کنم جواب بده من مولتی ویتامین کیدی کر میدم دخترم اشتها اوره خیلی خوبه ب لطف این یکم اشتها داره غذا میخوره 

وای منم دیگه روانی شدم سر  موضوع منم مثل شما همه چیو امتحان کردم ولی فایده نداشته امشب دکتر دار ...

مثل پدیاشوره دیگه چون پیدا نمیشه اینو توصیه میکنن جاش.انشالله جواب بده.من الان یکساله درگیر اشتهای پسرمم متاسفانه بچه بخوری نیس کلا

مثل پدیاشوره دیگه چون پیدا نمیشه اینو توصیه میکنن جاش.انشالله جواب بده.من الان یکساله درگیر اشتهای پ ...

تو اینستاگرام ی پیج هست پدیاشور خارجی میاره ولی میترسم معتبر نباشه خدایی نکرده بلایی سرم بچم بیاد وگرن میگرفتم