2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

322 بازدید | 36 پست

من امشب خودمو میکشم دیگه نمیتونم تحمل کنم

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این فکر کن روزای قشنگی میاد که تو هنوز هیچی درموردشون نمیدونی خدا داره میبینتت به خودش توکل کن بگو میسپارم به خودت یه آیت الکرسی بخون بعد بخواب 🍃🌸

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

به خاطر سرگیجه؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یک ماهه سرم گیج و منگه فشار توشه اصلا سرم لقه رو بدنم هزار تا دکتر و ازمایش و ام ار ای دکترا میگین هیچیت نیس مشکلت عصبیه رفتم روانپرشک قرص داده فعلا تا ۳ هفته دیگه که مراحل بعدی درمانو شروع کنه الان یازده روزه قرصا رو میخورم البته پنج روزه که دوزشونو دو برابر کردم چون گفته بود هفته اول نصف هفته دوم کامل وای فقط یذره بهتر شدم فقط یذره.دیگه نمیتونم از زندگی افتادم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم بنظرم مرگ بهترین راه حله

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

منم خیلی وقته بریدم اما نمیتونم و نمیخوام خودمو از بین ببرم چون نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه تا خدا خداست باید تو جهنم بمونم بدبختی روی بدبختی .اما میمونم و تلاش میکنم شاید پیروز شدم😊 جنگ جنگ تا پیروزی💪

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

به این فکر کن روزای قشنگی میاد که تو هنوز هیچی درموردشون نمیدونی خدا داره میبینتت به خودش توکل کن بگ ...

😢😢😢😢یعنی میشه