2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست

اشکال نداره خوب میشی به امید خدا .میفهمم چی میگی من نصف عمرم رو با سرگیجه گذروندم گاها اینقدر سرگیجه دارم که از خواب بیدار میشم و اصلا حس خوشایندی نیست. شما تست شنوایی سنجی هم دادی؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی از من بدبخت تری حالم‌ از زندگیم بهم میخوره اما که مجبووووورم

انشالله که مشکلاتت هرچی که هستن حا بشن عزیز دلم ولی اره مطمئنم که بدبخت ترم چون بزرگترین نعمت که سلامتیم بود و از دست دادم.توروخدا اینجوری نگو و قدر سلامتیتو بدون که همون بزرگترین خوشبختیه

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
اشکال نداره خوب میشی به امید خدا .میفهمم چی میگی من نصف عمرم رو با سرگیجه گذروندم گاها اینقدر سرگیجه ...

اره عزیزم دادم

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
اره😢

دکتر مغز و اعصاب رفتی‌؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

منم کلی آزمایش و دکتر تا خدا خواست آخرین بار دکتری که رفتم برام یه آزمایش جامع از گوش نوشت رفتم شنوایی سنجی و متوجه شدن که چندتا سنگ ریزه که مربوط به پشت سرم هست جابجا شدن به همین خاطر سرگیجه دارم با چندتا حرکت ساده و به اصطلاح مانور درمانی طی سه جلسه کاملا خوب میشی .من تونستم یه جلسه برم که ۴ ماه راااااحت بودم از شر سرگیجه اما خوردیم به کرونا و شرایط اقتصادی دیگه نشد برم الانم سرگیجه ام برگشته 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

اشکال نداره خوب میشی به امید خدا .میفهمم چی میگی من نصف عمرم رو با سرگیجه گذروندم گاها اینقدر سرگیجه ...

شما چرا سرگیجه دارین؟الان خوب شدین انشالله؟

شما چرا سرگیجه دارین؟الان خوب شدین انشالله؟

پست بالا توضیح دادم خدمتت الان نه هنوز چون نتونستم دوره درمانم رو کامل کنم ان شالله به زودی فرصتش پیش بیاد بتونم برم که خوب بشم .برام مثل آرزو شده💔

مشکلی نداشتی؟

اره خوب بود.والا نمیدونم بخدا😢😢😢😢😢تست جامع گوش که شما دادین شامل چه مراحلی بود؟شما هم دکتر گوش و حلق و بینی که میرفتین بهتون میگفتن مشکلی ندارین؟

اره خوب بود.والا نمیدونم بخدا😢😢😢😢😢تست جامع گوش که شما دادین شامل چه مراحلی بود؟شما هم دکتر گوش ...

تست گوش والا اسماشو نمیدونم که اما یه سری از اینا که هدفون با صدای آروم بود یه خورده حرکتی که ببینن تعادل دارم یا نه و بقیش همه با دستگاه بود یه صدا میزاشتن و از تو مانتیتور میدیدن که سرگیجه ام چطور عکس العمل داره و یه سری هم خانوم دکتر سرم رو محکم تکون میداد مینشستم سریعا درازم میکرد ازم میپرسید کی سرگیجه دارم و در نهایت تشخیص دادن. من دکتر داخلی رفتم گفتن مشکلی نیس از کمبود ویتامین ایناست بعد رفتم گوش حلق بینی گفت باید این آزمایش رو بدم

پست بالا توضیح دادم خدمتت الان نه هنوز چون نتونستم دوره درمانم رو کامل کنم ان شالله به زودی فرصتش پی ...

اره عزیزم الان خوندم انشالله که مشکلتون کامل حل بشه.میشه علائمتونو کامل بگید بیزحمت؟حالت تهوعم داشتید؟

اره عزیزم الان خوندم انشالله که مشکلتون کامل حل بشه.میشه علائمتونو کامل بگید بیزحمت؟حالت تهوعم داشتی ...

ممنونم همچنین شما ان شالله به زودی خوب بشید. من سرگیجه هام حالتای مختلفه من کلا خوابم سنگینه اما یه وقتایی که خوابم تو همون خواب احساس میکنم زلزله اومده با وحشت پا میشم و میخوام بچمو بغل کنم برم بیرون که میبینم شوهرم که خوابش سبکه تکون نمیخوره چیزی تو خونه تکون نمیخوره اما من همچنان وحشت زده همش تو زلزله هستم انگار. یه سری دیگش انگار تو کشتی رو آبم انگار شناورم خیلی بده اه. یهکی دیگه انگار تو قطارم هی عقب جلو میشم .وقتایی که سرگیجه دارم نمیتونم سرم رو تکون بدم وحشتناکتر میشه مثل آدم آهنی کل بدنم میچرخه و....