2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخنرانی استادپناهیان رو گوش بده چگونه یک نماز خوب بخوانیم🌹❤

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

یه تقویم کوچیک بردار و توش هر روز نمازهات رو بنویس و برای انجام دادن اول وقت همشون برای خودت جایزه بزار و برای قضا شدن هم برای خودت جریمه بزار.کتابهای مربوط به نماز یا صوتهای مربوط به نماز رو تهیه کن و بخون و بشنو مثل صوتهای چگونه یک نماز خوب بخوانیم استاد پناهیان.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

یه جا کار میلنگه....من مثل بقیه دوستان نمیگم کاری کن اول کار

میگم بشین فکر کن این مدت یه کاری کردی جدا شدی از نماز ..اول درونت رو آروم کن و آماده پذیر ش شو 

بعدش به نماز به چشم تکلیف نگاه نکن  بهترین لباستو بپوش واسه نماز آماده شو به هیچ حاجت و گرفتاری هم وسط نماز فکر نکن فقط توجهت به خدا باشه حواست باشه خدا به همه چیز آگاه هس 

سعی کن صلوات بفرستی ...حداقل روزی 1 بار آیت الکرسی بخونی..4 قل حتما بخون ..بعد نمازت زود بلند نشو حتما آیت الکرسی بخون...سعی کن قبل اذان وضو گرفته باشی که انرژی مثبت خاصی داره....در اذان همه رو دعا کن ....استغفار بگو روزی 70 بار

سعی کن شده 5 آیه حتما از قرآن بعد نماز صبح بخون

خدا بزرگه کمک میکنه بهت

😢😢😢پریود شدم امروز نتونستم بخونم انگار گلوم فشار میاد......به جاش سجده رفتم آیت الکرسی خوندم 4 قل خوندم