2777
2789
عنوان

ازو اسپرمی

1497 بازدید | 15 پست

سلاام دوستان کسی بود همسرش عمل میکروتسه اتجام بده . همسر من انجام داد چهارتا اسپرم پیدا کردند ولی گفتن نشد فریز کنیم حالا دکتر دوراه گفته با ریسک و امید کم اول از من تخمک بگیرن و دوباره همسرم عمل بشه که اسپرم داشت بدون فریز جنین تشکیل بدن یا اهدایی بگیریم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ازو اسپرمی
0
0%
ازواسپرمی
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا نتونستن فریز کنن ؟؟ منم تو شرایط مشابه شما هستم ... همسرم آزو بود واریکوسل عمل کرد ، الان تو آزمایش اسپرمی ک داده چندتا دونه اسپرم مشاهده شده ... الان ماهم باید میکروتسه کنیم ؟؟؟ بهمون گفتن میکرو کنین ... الان سوال شد برام اسپرمو چجوری میگیرن

عزیزم چرا نتونستن فریز کنن ؟؟ منم تو شرایط مشابه شما هستم ... همسرم آزو بود واریکوسل عمل کرد ، الان ...

با عمل میکروتسه اسپرم میگیرن دیگه همسر منم داشت ولی نتونستن فریز کنن حالا موندیم دوباره انجام بدیم یانه 

سلام عزیزم ب هیچ عنوانی دیگه عمل بیوپسی انجام ندین.....

من شوهرم عمل میکرو تسه کرد ولی منفی بود ..من توی ی گروهی هستم یه خانمی میگه 7 میلیون اسپرم داشته توی بیوپسی ولی با 4 بار ivfناموفق خیلی افسرده ست ....اینکار فقط پول و وقت تلف کردنه در اخر جواب انتقالت منفی میشه...نمیخوام دلسرد کنم من دقیقا شرایط تون رو درک میکنم منم دعا میکردم ک توی بیوپسی اسپرمی بااشه ..ولی الان ک نیس خوش حالم چون وقت وپول تلف نشد ...توی ی تاپیک ج دادی پست منو من الان 4 روزه پیش دکتر محبوبی میرم باهام اگ دوس داشتی در ارتباط باش تا بهت بگم شوهرم با اینکه جواب میکروتسه منفی امد  انشاا...مثبت بااشه اینجا کسانی با شرایط ما هستن همه وهمه نتیجه گرفتن...