2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 117 پست
بعضی ها ذهنشون مریض من خالم زایمان کرد دایی هام و خانماشون فهمیدند مامانم و خاله هامم شش ماهش بود فه ...

وااا مردم چرا اینجوری میکنن تا ذهنت به این چیزا باشه که چشم بخوری و اینا حتما بلایی سرشون میاد

لطفاً کار منو نکن انقدر رو نده حالا جاری تو عکس نمیده باز خوبه جاری من می‌گفت بچمو نگه دار شده بود و ...

واای منم جاریم کارمنده هی میگفت بعد ۹ ماه چیکار کنم  و اینا گفتم بیارش،من نگه میدارم اونم دیگه هیچی نگفت چقدر احمق و سادم من 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واای منم جاریم کارمنده هی میگفت بعد ۹ ماه چیکار کنم  و اینا گفتم بیارش،من نگه میدارم اونم دیگه ...

نه احمق نیستی مهربونی اونا هم سو استفاده میکنند اصن با جاری جور نشو آدم هایی مثل منو تو فقط اذیت میشیم

خودشناسی DNA plus
نه احمق نیستی مهربونی اونا هم سو استفاده میکنند اصن با جاری جور نشو آدم هایی مثل منو تو فقط اذیت میش ...

کلا یه مدته بعد این رفتاراش دارم فکر میکنم که اون حرفا و کارای منو با یه منظوری میگیره در حالی که مال من همش محبت بوده بدون هیچ کینه ای الان بعضی چیزا داره یادم میاد حرکاتش و حرفاش واقعا متاسفم براش اخه هر روز خدا مادر شوهرم زنگ میزنه به شوهرم هی میگه بهشون زنگ بزنین حالشونو بپرسین هی میگه که ما باید پیش قدم شیم 

دوس نداشتم اینجوری بشیم با هم ولی تقصیره خودشه ولی مگه بچه دار شدن غرور داره که خودشو میگیره؟

خب هر کس یه سری خصایص اخلاقی داره شما ارتباطتو با توجه به اون تنظیم کن دیگه دلخوری هم پیش نمیاد و روابطتون خوب میمونه

خب هر کس یه سری خصایص اخلاقی داره شما ارتباطتو با توجه به اون تنظیم کن دیگه دلخوری هم پیش نمیاد و رو ...

دیروز،که بهش،زنگ زدم دیگه نمیزنم یه مدت این ۱۵،روز هرروز زنگ زدم 

واای منم جاریم کارمنده هی میگفت بعد ۹ ماه چیکار کنم  و اینا گفتم بیارش،من نگه میدارم اونم دیگه ...

تو رو خدا نکن نکن من ۲۶سالمه خیلیییی مهربونم خیلی ببین دراین حد که هر روز حال دوستم می‌پرسیدم مریض شد سوپ بپزم چقدر براش گل و کادو میخریدم دوبار از خودم زدم براش طلا بردم اما اون یبارم نشد پیام بده حال من بپرسم فقط من خودم کوچیک کردم و بی ارزش الآنم یکسال بهش پیام نمی‌دم یبار پیام نداده حالا شما نکن عزیزم فردا بچش دوتا فحش یاد بگیره میگه جاریم بزرگش کرده بی ادب مقصر جاری

دیروز،که بهش،زنگ زدم دیگه نمیزنم یه مدت این ۱۵،روز هرروز زنگ زدم 

تو بیست روز زنگ نزن ببین تو چقدر براش ارزش داری ببین اونم مثل تو آنقدر با مرام هست محبت به بعضیا میگن چی خدا مثل آب دادن به گل مصنوعی یه همچین چیزی

تو رو خدا نکن نکن من ۲۶سالمه خیلیییی مهربونم خیلی ببین دراین حد که هر روز حال دوستم می‌پرسیدم مریض ش ...

وااای بخدا منم عین توام چقدر شبیهیم واقعا تو این مدت که حامله بود براش گل و بادکنک میخریدم خوشحال بشه رنگ قرمز دوس داره کلا گل قرمز براش میخریدم 😣 الان فک کرده دعایی چیزی،بردم براش 

وااای بخدا منم عین توام چقدر شبیهیم واقعا تو این مدت که حامله بود براش گل و بادکنک میخریدم خوشحال بش ...

اره 🤣 ولی نکن خواهر من نکن برای کسی انجام بده که شعور ومعرفت داشته باشه