2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دوست ندارم عکس بچمو بفرستم برای کسی حتی عمه و مادربزرگش هنوز دنیا نیومده ها و لی به شو ...

چرا گلم چرا دوس نداری

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

ن بهشون زنگ میزنم ن کاری دارم بهشون فقط سلام خداحافظی دارم . . مگر اینکه زایمان کنن یا اتفاقی بیفته ک زنگ بزنم بهشون تبریک یا تسلیت بگم وگرن هیچ ارتباطی ندارم چون نمیخام داشته باشم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

والا من تا چن روز پبش بارداریمو از خانواده شوهر پنهان کرده بودم وقتی به مادر شوهرم گفتم با خوشحالی رفت به جاریم گفت اونم بقران حدود دو دیقه شوکه شد و هیچی نگفت و وقتی زبون باز کرد اولین چیزی که گفت این بود دختره یا پسر!!!!!!خودش دوتا پسر داره و منم یه پسر 17ماهه دارم

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...

شاید یادش رفته بهش پیام بده یاداوریش کن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

جاریه من اینجوری نیست ولی زخم زبون خیلی میزنه همیشه نیگم زبونشد مار بگذه ایشالا

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....