من رفتم دکتر چون دارو مصرف میکردم باید قطع میکردم ..رو حساب پریود گفت ۴هفته و ۶ روز سما چپم درد میکنه بعضی وقتا عین گرفتگی میشه همش حس میکنم میخوام پری شم...بهم گفت ۱۲ ۱۳ روز دیگ برم پیشش واسه سونو
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
انشااللع ب سلامتی ،منم سمت چپم درد میکرد ،الان سمت راستم هههه
عه پس طبیعیه دو طرف اخه من دوتا فولیکول داستم این ماه از دکترم پرسیدم میتونه دو قلو شده باشه گفت بعید نیست ولی بیشتر فقط سمته چپمه ک فولی ۱۹ داشتم
{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
فک کنم شما ۵ هفته باشی البته من ک میگم لقاحم دیر بوده شاید همون ۴ باشم نمیدونم دکتر از روی پری حساب کرد ..انشالله سالم بغلش کنی من بارداری اولمه ی ذوقی توی دلمه 😍انشالله نصیب همه منتظرا