2777
2789
عنوان

ی نگاه کنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 66 پست
☺☺ای وای لپام قرمز شد😂ب نظرت با این سینه ها ازدواج کنم😂😂فک کن لباس عروس بالا تنش خالی باشه😂

من یه دوست داشتم چندسال پیش مشکل شمارو داشت.همش سوتین اسفنجی میپوشید.پروتز مزاشت ازدواج کرد خوب شدن بچه دار ش  دیگه قشنگ خوبتر شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂باشه حالا ی خواستگار دیگه بیاد جواب مثبت بدیم ببینم چی میشه 😝

خواستگاری ک دوسش داشته باشیااااا😉😉

ایشالا درست میشه 😉

من خودمم بودم الان بیا منو ببین فقط😂😉

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
☺☺ای وای لپام قرمز شد😂ب نظرت با این سینه ها ازدواج کنم😂😂فک کن لباس عروس بالا تنش خالی باشه😂

وای ی سری لباس عروس هست برای خانم های باربی 

اصلا گلشیفته فراهانی رو ببین 

فیلم جدیدش رو ببین نقش اول فیلمه 

ببین چ لباسایی میپوشه سینه اش خیلی کوچیکه 

حتی تتلو واسش اهنگ خونده به خاطر کوچیک بودن ...   

این حرفا چیه 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
من یه دوست داشتم چندسال پیش مشکل شمارو داشت.همش سوتین اسفنجی میپوشید.پروتز مزاشت ازدواج کرد خوب شدن ...

اعع😂😍ایشالا مال منم درست شه ولی من ازدواج هم خجالت میکشم 😂من ت چت راحتم ولی واقعیت کلا همش اب میشم 

دیوانه سالم
خجالت میکشم 😁 وگرنه دوست دارم دکتر زنان هم برم چون حس میکنم پایین تنم عادی نییست😑

خجالت نداره عزیزم من از ۱۷ ۱۸ سالگیم خودم دکترمیرم اگرم مامانم یا بابام باهام بیان زوریه ☺🤣

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
یعنی چی عادی نیس؟

حس میکنم ی گوشت اضافی دارم وقنی ۱۴ سالم  بود شیر آب توالت خراب بود بعد بخاطر همین یادم رفته بود خرابه یهو بازش کردم خیلی ب بیکنیم اسیب  زد یعنی کلا درد داشتم بعد از اون ب بعد حس میکنم ی چیزیم عادی نیست خجالت میکشم ب مامانم هم بگم

دیوانه سالم
اعع😂😍ایشالا مال منم درست شه ولی من ازدواج هم خجالت میکشم 😂من ت چت راحتم ولی واقعیت کلا همش اب میش ...

اجازه نده سایز سینه باعث بشه اینقدر اعتماد به نفست پایین بیاد رو بقیه صفات خوبت تمرکز کن