2777
2789
عنوان

ی نگاه کنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 66 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم چاق نشو، ی برنامه تقویت و لیفت عضلات سینه رو پیداکن خیلی خوب میشه 

😵اووو مای حضرت فیل 

ی چیز بگم 😂من ورزش کنم ازحال می رم آخه خیلی سرگیجه دارم من اصلا نمی تونم مثلا برای درست کردن سالاد اینا سر پا وایسم سر گیجه می گیرم چشمام سیاهی میره

دیوانه سالم

بر عکس تو من سینه پررر😂😂😂 در حد ۹۰

هم قدشمام وزنمم ۸۰ 

در کل هیکلم تو پره😂😂😂😂

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
به نظر من سایز سینه بیشتر ارثیه وتلاش برای بزرگتر شدنش بیشتر مواقع بی نتیجه است شاید بعد از ازدواج س ...

دخترای فامیل طرف پدرم کلا با من ۴‌نفر ۲ نفرمون بزرگ اون ۲ نفر ابتدایی میخونن

حالا دختر عموم که ۲۰ سالشه سینه اونم اینطوریه 😔

دیوانه سالم
اره میشم

پس سالمی 

کوچیک بودن سینه هم تا ی حدودی زیر نظر پزشک میتونه تغییر بده 

اما نه زیاد 

اشکالی ندارع که 

من الان دختر عموم خیلی سینش کوچیکه 

خیلی هم ششوهرش خوبه و با هم اکی هستن 

مشکلی هم با هم ندارن 

و تازه همسرش راضیه 

برو ب زندگیت برس 

جواب منفی هم نده ب کسی 

گل بی عیب خداس 

تازه این عیب نیست و حسنه 

شما باربی هستی جانم   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
خوب خراطین بزن ورزش کن.ولی تا ازدواج نکنی زیاد بزرگ نمیشن.شوهر معجزه میکنه دستاش😉

☺☺ای وای لپام قرمز شد😂ب نظرت با این سینه ها ازدواج کنم😂😂فک کن لباس عروس بالا تنش خالی باشه😂

دیوانه سالم
دخترای فامیل طرف پدرم کلا با من ۴‌نفر ۲ نفرمون بزرگ اون ۲ نفر ابتدایی میخونن حالا دختر عموم که ۲۰ س ...

ما هم بیشتر خانم های فامیل مون سینه شون کوچیکه حتی بعد از ازدواج هم زیاد تغییر سایز نمی دیم

ولی بنظرم ازدواج کنی درست میشه ها 😉😉😉

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
پس سالمی  کوچیک بودن سینه هم تا ی حدودی زیر نظر پزشک میتونه تغییر بده  اما نه زیاد  ...

وای مرسی عزیزم روحیه گرفتم ازت😍😍😍راستی کرم برای ترک پوست هست من ترک سفید زده پوستم 

دیوانه سالم