2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست
ظلا الان گرمی چنده ؟ مگه گرمش با دست دوم فرق داره ؟

طلا دست دوم فقط شما اجرت کم میدی و مالیات و ...نمیدی دیگه نفر اول هنه چیزشو حساب کرده خیلی بهتر از نو هست،طلا امروز ۹۶۹/۶۰۰ به روایتی۹۷۰😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طلا دست دوم فقط شما اجرت کم میدی و مالیات و ...نمیدی دیگه نفر اول هنه چیزشو حساب کرده خیلی بهتر از ن ...

یکی هست طلا دست دوم میده گرمی فکرکنم 40 تومن من سردرنمیارم ولی یه جار کار میلنگه ! درسته ؟

درسته هرچی بالا رفته دیگ پاین نمیاد اما نه اینقد طلا یهو رفت بالا یهو میکوبه زمین اگ این نشه باید یه ...

طلا یهو رفت بالا ،ببین  ماه قبل صبح میدیدی یه قیمته عصر ۲۰میرفت روش ،اینجوری گرون میشه ولی وقتی بخاد بکشه پایین اینجوری نیست هزار تومن هزار تومن ،ارزونم بشه دیگه نمیشه۷۰۰تومن 

یکی هست طلا دست دوم میده گرمی فکرکنم 40 تومن من سردرنمیارم ولی یه جار کار میلنگه ! درسته ؟

طلای دست دوم گرمی چهل نیست الان نقره هم ۴۰نمیدن ،طلا دست دوم بخای بخری همون ۹۶۹میخری ،پول طلای خالی میدی و نهایتاده تومن رو هر گرم میدی برا سود فروشنده ،طلای نو بالا ۲۰تومن هر گرم میدی برا اجرت و مالیات و...

سرمایه گذاری کن توی بورس بد نمیبینی

حتی اگه بلدم نیستی یه درصد بده برات کارمیکنن سودشو میبری

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نخر میاد پایین اخه مگه گرمی یه تومن میمونه؟

نه نمیمونه به دوتومنم تاعیدمیرسه مطمعن باش 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
سرمایه گذاری کن توی بورس بد نمیبینی حتی اگه بلدم نیستی یه درصد بده برات کارمیکنن سودشو میبری

اگر ضررکرد تو ضررشومیدی؟ بورس چیه؟ امکان ضررش هست واسه کسی که راهشو بلد نیش طلا بهتره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز