2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست
من  نظر خودمو میگم چون  بازار قابل پیش بینی نیست من بودم  صبر میکردم صندوق etfاعلام ...

کی میاد میدونی؟؟؟ من میخوام طلا بفروشم بخرم .. برا ثبت نامش مثل دارا یکم یکماه وقت هست؟

مگه تا حالا چیزی ارزون شده

گفتم شاید حداقل تو همون ۷۰۰ ثابت نگه میدارن چون اون زمانی بود که یهو سکه گرون شد گفتن شک وارد شده به بازار جنازه ها 

خیانت=آفتابه اسید👍👍 کاربریم بخاطر حمایت از کشته های آ ب ا ن تعلیق شد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من جات بودم همین امروز طلا بدون کارمزد میخریدم پایین نمیاد حالا حالاها

من خودم سکه خردیم 5 میلیون بود همه گفتن نخر مگه این قیمت میمونه میاد پایین

الان ده و نیم شده

پایین بیادم که نمیاد مگه دوباره 5 تومن میشه؟

اگه میتونی حداقل 1.5سال بهش دست نزنی بخر اونم بدون اجرت فقط حواست باشه چیزهای ریز ریز بخری مثلا 5_6گرم دستبند یا انگشتر 3_4که اگه اضطراری نیاز شد لازم نشه یه چیز بزرگ بفروشی 

من  نظر خودمو میگم چون  بازار قابل پیش بینی نیست من بودم  صبر میکردم صندوق etfاعلام ...

همون 5تومنی ؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
شغل اینترنتی رسمی و معتبر با درامد بالا و تضمینی از تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشود دانشجویا ...

سلام چیه شغلش

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

اصلاطلانخر اصلا میادپایین ضررمیکنی بد

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

سلام ،بنطرم برو بخر چون دیگه پایین نمیاد طلا ،از طرفی بورس پیشینی شده که طلا تا گرم۲/۵ میره و کساییکه تو بورسن باید سهم بخرن اخر سال همه رو بدن طلا چون بازم میکشه بالا هر چقد بیشتر بزاری پولتو ارزشش میاد پایین 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز