2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست
اگر ضررکرد تو ضررشومیدی؟ بورس چیه؟ امکان ضررش هست واسه کسی که راهشو بلد نیش طلا بهتره 

ضرر کسی که به من مربوط نیست که عزیزم

راهش یه کلاس دوسه روزه است وکانال های آموزشی تلگرام...والا راه خیلی خوبیه ...من بااین که کلاساشو نرفتم باکانال های تلگرامی تونستم سودخوبی ببرم

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ضرر کسی که به من مربوط نیست که عزیزم راهش یه کلاس دوسه روزه است وکانال های آموزشی تلگرام...والا راه ...

چه‌کانالی رفتی 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضرر کسی که به من مربوط نیست که عزیزم راهش یه کلاس دوسه روزه است وکانال های آموزشی تلگرام...والا راه ...

چه سهمایی خریدی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
بیاید تلگرام توضیحات لازم رو بدم ایدی تلگرامم najafiil 

وصل نمیشه تلگرام درخواست دوستیموقبول کن یه کار میخوام باشه توخونه مادوتابچه بشه انجام‌داد

بیاید تلگرام توضیحات لازم رو بدم ایدی تلگرامم najafiil 

چرانمیتونم‌به اطلاعات دسترسی داشته باشم

سلام عزیزان من تا به حال طلا می گرفتم کلی می گشتم و آخرم دقیقا اونی که میخواستم نبود حتی برای حلقه ازدواجم پشتش رو مجبور شدیم چسب بزنیم و فیت دستم نبود. اما با طلاسازی آشنا شدم که برای شما هم آدرس و شماره اشون رو میذارم خودتون کارهاشون رو ببینید قیمتهاشون هم من مقایسه کردم چون مالیات نمیگیرن و طلا عمده می سازن قیمتاشون کمتر از جاهای دیگه بود

طلاسازی و طلافروشی آپر واقعا یکی از بهترین طلاسازی و طلافروشی های تهران که در خیابان جمهوری هست ، کارشون ساخت طلا و جواهر سفارشی ، خیلی تمیز و دقیقا همون عکس ژورنالی که داده بودم رو تونستن برام بسازن و از این بابت خیلی خوشحالم که یه طلافروشی معتبر در تهران پیدا کردم که کارشون واقعا عالیه. این پیج و شمارشون می تونید با خیال راحت خرید طلا و سفارش طلا ( گردنبند طلا ، انگشتر طلا ، نیم ست طلا ، سرویس طلا ، آویز طلا ، دستبند طلا ، پابند طلا و... ) بدید

https://uperjewelry.com/

@uperjewelry

09125228353

02166713229

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش