2777
2789

بعد یکسالو دوسه ماه امروز متوجه شدم ک باردارم،اول از همه خداروشکر کردم دوم از ته دل وقتی داشتم گریه میکردم واسه همه منتظرا دعا کردم ک این حس خوبو نصیب همشون کنه

خواستم بیام‌بهتون دلداری بدم چون روزای سختی رو گذروندم هربار ک پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد،من تنبلی شدید تخمدان دارم  ک دکتر امیدی بهم نداشت و بعد یکسال فهمیدیم شوهرم تحرک اسپرمش ۰ بود،متوسل شدم به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو چندباری ازشون حاجت گرفتم ک خدارو شکر اینبارم دست رد ب سینم نزدن..تو همین یکماهم خیلی شوهرمو تقویت کردم ک ب قول دکتر خیلی معجزه شد از ۰ تحرکشون رسید به ۵۳

حتی دکتر گفت فقط آی یو آی،ته دلم ایمان داشتم گفتم نه صبر میکنم،حتی دیگ داشتم ب آی وی اف فکر میکردم همین ماه شوهرم گفت بیا اقدام کنیم بهش گفتم چ فایده معلومه ک بااین وضع نمیشه گفت ما کار خودمونو میکنیم باقیش با خداست شاید این ماه ۲ ۳ بار اقدام داشتیم برعکس هر ماه ک دکتر میگفت بلافاصله بعد از پری یک شب در میون ..اینارو گفتم ک هیچوقت ناامید نشین همیشه توکل کنین ب خودش میدونه کی و کجا و چی ب صلاحمونه شک نکنین..بار ها شد ک گفتم خدایا قهر میکنم دیگ نماز نمیخونم ولی نتونستم بعدش توبه میکردم ولی ناامید نشدم 

روزای سختی بود شبا همش گریه میکردم از مطب بر میگشتم کلی دکتر ناامیدم میکرد من اشک میریختم 

کلی اخرشم همون ایمانی شد ک ته دلم بود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببخشید طولانی شد ولی امیدوارم کمی آرومتون کنه درکتون میکنم خیلی خیلی سخته من نظرم اینه ک چ ۶ ماه چ ۱۰ سال باردار نشدم بار روانی سنگینی داره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا به سال و ۴ ماهه اقدامم 

الان ۳ روزه نشدم وایسادم یه هفته رد بشه چون نامنظمم

مرسی از دعات. 😇🤗

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
در مورد شهدایی که گفتی توضیح میدید من نمی‌شناسم

شهید ابراهیم هادی خودم با خوندن کتاب سلام بر ابراهیم آشنا شدم شهید سامانلو هم از شهدای مدافع حرم هستن خیلیا ازشون‌حاجت گرفتن..حتما کتابه رو بخون...متوسل شو اگ ب صلاحت باشن حتما میشه

خوش به حالت برای من حتما دعا کن یک منتظر بلاتکلیفم

بهت توصیه میکنم اصلا استرس نداشته باش من این ماه بیخیال شدم کلا گفتم فایده نداره 

منم دقیقا به سال و ۴ ماهه اقدامم  الان ۳ روزه نشدم وایسادم یه هفته رد بشه چون نامنظمم مرسی از ...

انشالله ک بارداری 

بهت توصیه میکنم اصلا استرس نداشته باش من این ماه بیخیال شدم کلا گفتم فایده نداره 

همه همینو میگم ولی واقعا نمی تونم استرس نداشته باشم خودم یکطرفم همسرم اون طرف مدام ازم سوال می‌پرسه 

الان من دو روز به موعدم مونده پنجشنبه منو برده آزمایش خون دادم عدد بتام ۱۰بود دوباره امروز برده بازم ۱۰بوده

مقدار خیلی کم لکه بینی دارم

میگه بریم دکتر یا یه دکتر پیام بده

من آروم باشم همسرم بهم استرس میده

همه همینو میگم ولی واقعا نمی تونم استرس نداشته باشم خودم یکطرفم همسرم اون طرف مدام ازم سوال می‌پرسه& ...

باهاش صحبت کن..آزمایش داده همسرت؟

من اصرار داشتم مشکل فقط منم و شوهرم سالمه ولی اشتباه کردم دوتامون بود..ببین یعنی دیگ در حدی بودم ک ب اصرار شوهرم اقدام کردم این ماه من گفتم نمیشه 

باهاش صحبت کن..آزمایش داده همسرت؟ من اصرار داشتم مشکل فقط منم و شوهرم سالمه ولی اشتباه کردم دوتامون ...

همسرم مشکلی نداره

من یک بار باردار شدم بدون قرص و آمپول و دکتر یک ماه بعد از اولین اقداممون اما متاسفانه اوایل شش ماهگی افتادم ب خون ریزی و سقط شد 

الان بیشتر از دو ساله انواع دکترا رفتم اما فایده نداشته 

تنبلی تخمدان دارم 

و خیلی استرسی شدم نسبت به گذشته