2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چندتایی که میخوان بعد کرونا مراسم بگیرن

آها نه من اطرافم کم خونه میزنن اونایی هم که زدن سه دونگ بوده فقط آجیم شش دونگ ( تا جایی که اطلاع دارم )

خواهرم و شوهرش هشت سال همو میخواستن هی میومد خواستگاری بابای من مخالف بود بالاخره بزوووووور راضی شد بابام

اینایی که گفتم یکیشون سر 114 توافق کردن یکی 250 یکی هم 100 و سه دونگ

آها نه من اطرافم کم خونه میزنن اونایی هم که زدن سه دونگ بوده فقط آجیم شش دونگ ( تا جایی که اطلاع دار ...

اوه من اینارو به مامانش بگم همونجا میکشه منو امروز اومده بود محل کارم گفت ۷۲تا سکه اسم بچه پسرمم انتخاب کردم کیان باید باشه😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

اوه من اینارو به مامانش بگم همونجا میکشه منو امروز اومده بود محل کارم گفت ۷۲تا سکه اسم بچه پسرمم انت ...

خودش آدمیه که گوش به فرمان پدر و مادرش باشه ؟

نظر خودش درباره مهریه چیه ؟

بازم بستگی به شرایط داره اگر چند تا وسیله بخره با واااقعا همه چیش عالی باشه ۷۲ هم خوبه متولد چه سالی ...

نه بابا عاشق شدم منه بدبخت حقوق خیلی کمی داره خونه هم طبقه بالا مامانش ایناس ماشین هم تازه ثبت نامی یکی خریده دی میدنش متولد۷۰ پسره من ۶۹   ۷۲ به نیابت یاران امام چیه یه چیزی مامانش گفت نفهمیدم

خودش آدمیه که گوش به فرمان پدر و مادرش باشه ؟ نظر خودش درباره مهریه چیه ؟

خودش ۱۱۴تا رو قبول کرد مامانش اومد اینو گفت 

اره گوش به فرمان مامانش هست اولا خودشم یکبار گفت بجه اگه پسر باشه باید اسمش کیان باشه ولی دخار و خودت انتخاب کن من نمی دونستم این نظر مامانشه الان فهمیدم