2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 🙂 ولی مامانم نمیذاره میدونم 😬😬

مامان و بابای منم نمیزارن😑میگن سگ و گربه بیرون از خونه قشنگه اگه استخوونی چیزی باشه بهش میدن حیوون خونگی ما گنجشکان که هربار براشون نون میریزن چون زودی میرن🤣

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
خانما اونایی که سگ دارن تو آپارتمان نگه داری میکنن، دستشوییش چجوریه؟ یعنی هرجای خونه که بخواد یهو دس ...

یا تربیت شدن یا شما تربیتش میکنی نه جای دستشویی مخصوص جای غذای مخصوص و شونه ی مخصوص دارن واکسن و قرص ضد انگل دارن غذای خشک مخصوص دارن و به همه ی این دلایل اون انگلی که داره و دلیل نجاستشه از بین میره ودر کل خرجش بالاس قیمت خودشم بالاس

نجس بودن خطرناکه؟

گلم ماهیت نجاست یه چیز دیگه هست 

هر چقدرم تمیز باشن بازم اسیب های خودشونو میرسونن از اب دهنشون و موهاشون و... 

مخصوصا اگه کسی بچه کوچیک داشته باشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
☹خب هرکس عقیده ای داره

من نگفتم عقیده و کاری هم به عقیده شما نداشتم و نظر شخصیمو گفتم اما چیزی که شما گفتین توهین امیز بود 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>