2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوشو باهم میخوام یه پیشیم میخوام‌اگه توخونه اجازشو داشتم حتما میاوردم😍بجز سگ وگربه روباه وگرگ و ببر و پلنگ و شیر وپاندا و کوالا هم خوبن

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
هردوشو باهم میخوام یه پیشیم میخوام‌اگه توخونه اجازشو داشتم حتما میاوردم😍بجز سگ وگربه روباه وگرگ و ب ...

بنظرم خودت برو پیش اونا تو جنگلی جایی ،اونارو زحمت نده زیادن😂

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

خانما اونایی که سگ دارن تو آپارتمان نگه داری میکنن، دستشوییش چجوریه؟ یعنی هرجای خونه که بخواد یهو دستشویی میکنه؟ یا جای مشخصی داره؟ ( بابت سوالم ببخشید چون میخواستم بخرم برام سوال شده) 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرست 🌻🌷
اومد😂😂😂

منظورتون چیه؟ مسخره میکنید؟ من توهین نکردم ولی شما کردید  بازم فکر میکنین رفتارتون درست و به جا بوده؟! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>