2777
2789
عنوان

کسی از سایت ویترینی شو خرید کرده؟

167 بازدید | 4 پست

روتختی میخوام برا بچم.سرچ کردم مدلشو برام این سایت اومد.جنساش با کیفیت هست؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
عزیزم من خرید کردم ازشون اشتباه کلا ارسال کردن و پشتیبانیون هم کلا پرت و پلا جواب میداد . ولی از این ...

ممنون

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خرید کردم ازشون اشتباه کلا ارسال کردن و پشتیبانیون هم کلا پرت و پلا جواب میداد . ولی از این ...

این لینکی که شما گذاشتین مربوط به همکاری در فروش دیجیکالا هست، انگار میخواین کسی از طریق لینک شما وارد سایتشون بشه و خرید کنه تا شما پورسانت بگیرین. ولی اطلاعاتی که از فروشگاه ویترینی شو گذاشتین کاملا اشتباهه، این فروشگاه اتفاقا خیلی هم کار درسته ، کیفیت جنسهاشونم عالیه. فقط نظری که شما دادین فکر می کنم سوءاستفاده از بستر نی نی سایت برای پول در آوردن خودتونه. پول در میارین به چه قیمتی؟ اینکه یه فروشگاه خوب رو بد نام جلوه بدین؟؟