2777
2789
عنوان

بچه ها كسي آيفون ٦پلاس داره؟

337 بازدید | 16 پست

راسته ك سري ٦ آيفون ديگه آپديت نميشه؟؟چيكار كنيم پس؟بايد بندازيم سطل آشغال؟؟كسي نميخره ديگه ازمون اينارو؟منظورم گوشي فروشياس😞

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

نمیدونم ولی کادو دادم ب خواهرشوهرم برا تولدش

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سیکس پلاس از پارسال دیگه اپدیت نگرفت و به نظرم توی سایت دیوار بفروشش هرچند مغازه دار هم ازت برمیداره ولی تو دیوار بفروشی بهتره چون مغازه دارا بزخری میکنن ازت در کل هر چه سریع تر بفروشیش بهتره اگر اپدیت و به روز بودن مهمه اگرم نه باهاش کار کن

من۶s دارم بروزرسانیس برا من اومده پریروزم رفتم بفروشمش ۷بخرم میخریدن ازم

٦ اس از ٦ پلاس پايينتره مدلش؟چند ازتون ميخريدن؟

عزیزم سیکس پلاس از پارسال دیگه اپدیت نگرفت و به نظرم توی سایت دیوار بفروشش هرچند مغازه دار هم ازت بر ...

ميگم اگه آپديت نشه تا چنوقت ميتونم ازش استفاده كنم؟اينجوري نيس ك از كار بيفته خود بخود؟

ميگم اگه آپديت نشه تا چنوقت ميتونم ازش استفاده كنم؟اينجوري نيس ك از كار بيفته خود بخود؟

عزیزم کلا که از مار نمیوفته اما خب بالاخره یکم هنگ میکنه و یه سری آپشنا که گوشیای دیگه دارن رو نداره و باتری ضعیف تری داره به خاطر اپدیت نکردن با پولش فکر کنم ۳تا۴ تومن ازت بردارن اگر اشتباه نکنم میتونی سامسونگ a30 برداری اما اگر پول داری بزار روش یا سون پلاس بردار یا ۸ ولی به هیچ عنوان اگر از ایفون زیاد سر در نمیاری سون نگیر چون مشکل پرش بیس باند دارن هشتاد درصدشون و تشخیصش برای بعضیا فقط میسره در کل اگه کمک خواستی در خدمتم راجب ایفون خیلی اطلاعات دارم چون خودم ایفون بازم ولی به هیچ وجه سعی نگنید ایفونو واسه کلاسش بخرید اگر توان خریدتون همینه من بهتون سامسونگو پیشنهاد میدم❤️

عزیزم کلا که از مار نمیوفته اما خب بالاخره یکم هنگ میکنه و یه سری آپشنا که گوشیای دیگه دارن رو نداره ...

دورت بگردم از وقتي ك آيفون ٤ اومد من دارم تا اين ك ٦ اس هس اصلا نميتونم گوشي ديگه اي غير از آيفون استفاده كنم يه گوشي خونمون هس سامسونگه پشتش نوشته A510FD از مدلش سردرنميارم! شوهرم ميگه همين سامسونگو استفاده كن ولي اصلا نميتونم توي سامسونك بشدت احساس ناامني ميكنم!بدشانسي دوربين آيفونم يكماهه خراب شده تار ميندازه يا ميلرزه و صدا ميده دوربينش شما نميدوني هزينه تعمير دوربينش چقد ميشه حدودا؟

عزیزم کلا که از مار نمیوفته اما خب بالاخره یکم هنگ میکنه و یه سری آپشنا که گوشیای دیگه دارن رو نداره ...

ميگم اين پرش بيش باندي ك گفتي آيفون سون داره يني چي؟

دورت بگردم از وقتي ك آيفون ٤ اومد من دارم تا اين ك ٦ اس هس اصلا نميتونم گوشي ديگه اي غير از آيفون اس ...

آخ دقیقا شما مشکل منو داری منم نمیتونم به غیر از ایفون با گوشی دیگه ای کار کنم خیلی بده این عادت چون قیمتای ایفون الان نجومی شده و نمیشه خرید اگر اوضاع مالی خیلییی خفنی نداشته باشی

عزیزم هزینه دقیقشو نمیدونم اما گوشیتو دست هر تعمیرکاری نسپار و قبل از تعمیر توی دیوار آگهیش نکن چون میان میگن خرابه میزنن تو سر مال مفت میخرنش 

ببرش جای معتبر تعمیرش کن بعد بفروشش سریع و سعی کن اون دوتا گوشی که گفتمو بخری و قید ایفون سونو بزنی

ميگم اين پرش بيش باندي ك گفتي آيفون سون داره يني چي؟

عزیزم بیس باند گوشی بپره شما با اون گوشی دیگه کلا سیمکارتت آنتن نداره و نمیتونی کلا از خطت استفاده کنی و درست هم نمیشه یعنی درست میشه ها اما بعد از یک هفته تا دوماه دوباره خراب میشه و بعضی از ایفون سونا علاوه بر پرش بیس باند به وای فای هم وصل نمیشن و این افتضاحه مواردی هم سوختن اسپیکر زیر گوشی گزارش شده 

در کل ایفون سون گوشی خوبی نیست و ریسک فوق العاده بالایی داره سعی کن نخریش عزیزم

سری ۱۶۶۰ و ۱۷۷۹ و۱۶۶۱و۱۷۷۰ مشکل پرش بیس باند دارند توی ایفون سون اکثرا اما مدل ۱۷۷۸ باز بهتره