2789
عنوان

لنگیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که چیزی نیست ولی ارتوپد ببر حتما  راسی واسه حرف نزدن نگران نیسی دخترمنم دوسال و سه ماه ...

ممنون  ان اشالله  خداکنه چیزی نباشه دارم سکته میکنم از استرس

نه نگران نیستم چون هرچیزی رو بگیم تکرار میکنه و باهمون دایره لغاتی ک بلده منظورش رو میرسونه و حرفا رو هم درک میکنه و میفهمه 

فقط هنوز جمله نمیگه ک اونم باید باهاش زیاد صحبت بشه و کتاب خونده بشه براش تا دایره لغاتش افزایش پیدا کنه

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
بچه برادرم اینطور شده بود رفت آزمایش ویتامین دی کم بود دارو دادن خوبشد.یه احتمال دیگه هم هست که برای ...

من بهش زینک پلاس میدم ولی شربتش ویتامین د۳  نداره

یعنی میتونه از اون باشه

پسرم از وقتی هم ک شیرش رو قطع کردم اصلا لب به شیر و لبنیات نمیزنه

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
یکی از دوستام بچه اش اینجوری بود برد دکتر گفت التهاب لگن بوده که دارو داد خوب شد  حتما ببر دکت ...

ممنون عزیزم

اصلا یهویی دیگ راه نرفت نمیتونست رو پاش وایسه سکته کردم هااا بردم ارتوپد معاینه کرد حتماااا ببری ها

میبرم عصر 

من بهش زینک پلاس میدم ولی شربتش ویتامین د۳  نداره یعنی میتونه از اون باشه پسرم از وقتی هم ...

احتمالش هست عزیزم از کمبود ویتامین دی باشه.چکاپ بردیش تاحالا؟؟عزیزم استرس نداشته باش ماسک بزن و زیرانداز ببر براش و حتما ببر ارتوپد اطفال معاینه کنه.انشااله چیزی نیس وزود خوب میشه.فقط حتما پیگیر باش

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
احتمالش هست عزیزم از کمبود ویتامین دی باشه.چکاپ بردیش تاحالا؟؟عزیزم استرس نداشته باش ماسک بزن و زیرا ...

چکاپ نکردیم 

ولی عصر اول میرم عکس میگیرم بعد ارتوپد 

ان اشالله ک چیزی نباشه

ممنونم وقت گذاشتی

چکاپ نکردیم  ولی عصر اول میرم عکس میگیرم بعد ارتوپد  ان اشالله ک چیزی نباشه ممنونم وقت ...

انشااله خدا برات حفظ کنه عزیزتو.خاهش میکنم عزیزم 🌹🌹

پسر منم اینجور شد اصلا دیگ نمیتونست راه بره بردم دکتر گفت یه ویروسه مسکن داد خورد خوب شد....حتما ببر ...

عزیزم پسر شما تب هم داشت؟

عزیزم پسر شما تب هم داشت؟

سلام عزیزم میخاستم بپرسم حال پسرتون بهتره؟دکتر بردید؟

سلام عزیزم میخاستم بپرسم حال پسرتون بهتره؟دکتر بردید؟

سلام گلم خیلی ممنون از احوال پرسیت

بله خداروشکر خوبه

دکتر ارتوپد بردم عکس گرفت چیزی نبود گفت یه نوع ویروسه و طول درمانش هم ده روزه هست  خداروشکر دورش تموم شد بهتر شد

🌺🌺🌺🌺🌺

سلام گلم خیلی ممنون از احوال پرسیت بله خداروشکر خوبه دکتر ارتوپد بردم عکس گرفت چیزی نبود گفت یه نو ...

سلام خاهش میکنم عزیزم.خداروشکر که بهترشد گل پسرت.لنگیدنش کاملا خوبشد؟انشااله ک همیشه شادوسلامت باشید درکنارهم.ازطرفم ببوسش🌹🌹🌹🌹