2789
عنوان

لنگیدن

3189 بازدید | 30 پست

سلام

الان سه چهار روزه پسر دوسالم بدوت هیچ علائم درد یا تورم و کوفتگی از ناحیه لگن  در پای راست لنگ راه میره

ولی درد نداره و مثل قبل هم فعالیتاش رو داره توپ بازی رقص بدو بدو ..... ولی همراه با لنگیدن 

کسی یه همچین تجربه ی مشابه ی داشته؟

میخوام ببرم رادیولوژی عکس بگیرن ولی بخاطر کرونا یکم استرس دارم 

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم نمیخواد ببری دکتر، من هم بچه بودم یه روز صبح پا شدم دیدم اصلا نمیتونم راه برم ولی بعدش اوکی شد

شایدم پاش سرما خورده پتو روش نبوده

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
عزیزم حتما ببر ارتوپد اطفال معاینه کنه اصلا پشت گوش ننداز.

اره حتما میبرم ولی خب هزارتا فکر و خیال تو سرم چرخ میزنن خواستم یکم با کسی که تجربه مشابه داشته حرف بزنم

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
خودش نمیگه چی شده

نه تازه دوسالش شده  نمی تونه کامل صحبت کنه

پاش درد نداره 

شاید استخون لگنش در رفته

درد نداره اخه

پسر منم اینجور شد اصلا دیگ نمیتونست راه بره بردم دکتر گفت یه ویروسه مسکن داد خورد خوب شد....حتما ببر ...

پسر شما هم بدون درد و یبکاره شروع کرد به لنگیدن 

از کدوم قسمت میلنگید

بردین ارتوپد یا اطفال

پاش ادرار سوخته نشده؟وسط پاش اگه زده باشه اذیتش کنه و پا باز راه میره

نه عزیز  موقع راه رفتن دوقدم میره قدم سوم میلنگه

پسر شما هم بدون درد و یبکاره شروع کرد به لنگیدن  از کدوم قسمت میلنگید بردین ارتوپد یا اطفال

اصلا یهویی دیگ راه نرفت نمیتونست رو پاش وایسه سکته کردم هااا

بردم ارتوپد معاینه کرد حتماااا ببری ها

اره حتما میبرم ولی خب هزارتا فکر و خیال تو سرم چرخ میزنن خواستم یکم با کسی که تجربه مشابه داشته حرف ...

بچه برادرم اینطور شده بود رفت آزمایش ویتامین دی کم بود دارو دادن خوبشد.یه احتمال دیگه هم هست که برای بچه ها شایعه ویروسه ک باعکس مشخص میشه ودرمانش هم اینه ک راه نره ومسکن بخوره

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa