2777
2789
شماها چجوری به همسرتون خبر دادید من چند روزه فهمیدم موندم چجوری سورپرایز کنمش😃

میتونی به خودت برسی و یه شام رمانتیک درست کنی و بهش بگی شب زودتر بیا به مهمون ناخونده داریم موقع شام بهش بگی ...یا جواب آزمایشت رو با یه دست لباس بچگونه پست کنی سرکارش ..من خودم که رفته بودم سونو سنگ صفرا بدم حالم بد بود شوهرمم بیچاره ناراحت منتظر دم در وقتی بهم گفت که خانوم بارداری چنان دوییدم سمت شوهرم که بنده خدا فکر کرد سرطان دارم ایجور میرم وقتیم گفتم خیلییی شوکه شد 😐😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی به خودت برسی و یه شام رمانتیک درست کنی و بهش بگی شب زودتر بیا به مهمون ناخونده داریم موقع شام ...

خخخخخخ وای بنده خدا همسرت 

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  
چجوری خبر دادی به همسر

من از قبلش حسام ميگفت حامله ام چون بدنم يه تغييراتي كرده بود كه قبلا اينطوري نبودم در ضمن ماه اول اقداممونم بود همسر تو جريان كامل بودش باهم تسن خريديم باهمم فهميديم مثبت كلي ذوق كرديم 

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
دوستان طبیعیه یه چیز هم میشم بردارم شکمم بدجور تیر می‌کشه!؟

شاید جفتتون پایینه به دکترتون بگید البته مشکل خاصی نیست ..من دکترم تشخیص داد پایین هیت ولی دلدرد نداشتم گفت پس شیاف فعلا نمیخای