2777
2789
ای جان خدا حفظش کنه خیلی خوشحالم یکی مثل خودم هست 

مرسی گلم خدا نی نی شمارم حفظ کنه باهاش حرف بزن اون صدای تورو ک مادرشی تشخیص میده جنسیتشو نمیدونی بگو دخترم یا پسرم 😍

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۲۰ سالمه ماه بعد بچم به دنیا میاد مبارکه گلم

عشقم من خیلی کنجکاوم بفهمم نینیم چیه خیلی ذوقشو دارو باورت میشه دو ساله لباس بچه میخرم هم دخترونه هم پسرونه عاشق بچم 

جدول چینی اصلیت رو امتحان کردی؟

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  
عشقم من خیلی کنجکاوم بفهمم نینیم چیه خیلی ذوقشو دارو باورت میشه دو ساله لباس بچه میخرم هم دخترونه هم ...

ن اتفاقا من بعد اینکه جنسیتشو فهمیدم جدول چینی زدم گفت دختره واقعا هم دختر بود حالا نمیدونم ک چقد درسته

من برج ۶ امسال میشه ۱۹ سالم ..عید باردار شدم ..بعد جدول چینی میزنه ۱۸ سالگی دختر ۱۹ سالگی پسر ..داخل ...

سنت موقع بارداری رو بگو و تاریخ دقیق لقاح من یه سایت دارم میزنی میگه ببینیم چی میگه برا شما

ن اتفاقا من بعد اینکه جنسیتشو فهمیدم جدول چینی زدم گفت دختره واقعا هم دختر بود حالا نمیدونم ک چقد در ...

جدن چه جالب خدا حفظش کنه  عزیزم

من برج ۶ امسال میشه ۱۹ سالم ..عید باردار شدم ..بعد جدول چینی میزنه ۱۸ سالگی دختر ۱۹ سالگی پسر ..داخل ...

منم برج شیش میرم ۲۱دوتامون شهریوری هستیم پس 

ولی جدی باهاش حرف بزن براش شعر قصه بخون بذار بفهمه چقد دوسش داری بارداری حس خوبی داره مخصوصا وقتی تک ...

حتما 

به همسرت چجوری خبر دادی من دلم میخاد سورپرایز کنم ولی نمیدونم چجوری

شماها چجوری به همسرتون خبر دادید من چند روزه فهمیدم موندم چجوری سورپرایز کنمش😃

یه جشن مفصل  دونفره بگیر بی بی چکو به همراه یه لباس ک خریدی برای نوزادت کادو کن بهش کادو بده کیکم درست کن روش بنویس بابا شدنت مبارک

حتما  به همسرت چجوری خبر دادی من دلم میخاد سورپرایز کنم ولی نمیدونم چجوری

راستش من همسرمو سوپرایز نکردم از بس استرس داشتم قبل ازماش در جریان بود😂😂 مطمعن بود باردارم