2777
2789
عنوان

بی بی چک ،لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 61 پست
ایشالله مامان یه بچه سالم صالح و خوشکل شدی  برای منم دعا کن این ماه باید امپول بزنم

ان شالله ک باردار میشی ب حق فاطمه ی زهرا

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟ خودمو امیداوار نکردم این ماه تو ذوقم نخوره ازمایشام همه اوکی بودن دکتر گفت این ماهم نشه شوهر ...

آره

انشاالله که بارداری 🌺بعد بیا خبرشو بده ماهم خوشحال شیم 

من ماه قبل بارداریم چند روز عقب انداختم هی فک میکردم حاملم ولی نبودم

ماه بعدش که انقد حالت پریود داشتم گاهی فک میکردم دیگه پریود شدم ولی حامله بودم

خدا کمه منم باردار بشم ابن ماه پریود نشم هر دو روز اقدام دارم 13 روز دیگه وقت پریودیمه دعا کنین واسم

منم این ماه یه روز درمیون اقدام میکردم ان شالله شمام باردار بشی 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
انشالله😍

عزیزم علائمم داری؟ سینه هات درد میکنه؟

عزیزم علائمم داری؟ سینه هات درد میکنه؟

من باردارم 11هفتمه نه اون موقعه که بی بی مثبت شد در شدید پریدی داشتم و لک لانه گزینیم دیده بودم وکمرم سوزن میرد جوری که یکی دستمو می‌گرفت الان اونأ خوب شدن وتهوع و استفراغ وحس تب دأشتن میاد سراغم

من معدمم دردمی‌کرد بعد علائم بعضی وقتا کلا قطع میشه بازمیاد سراغت من که نگران میشدم اما خداروشکر چیز ...

خداروشکر ،منم رفتم آزمایشم دادم مثبت بود بتام ۴۲۲ بود بنظرت زیاد نیس بتام؟ ۳ روز مونده ب موعد پریودم

خداروشکر ،منم رفتم آزمایشم دادم مثبت بود بتام ۴۲۲ بود بنظرت زیاد نیس بتام؟ ۳ روز مونده ب موعد پریودم

خیلی مراقب باش فقط سه ماه اول خیلی مهمه لبنیات حتما بخور شیر حتما بخور، ادویه زیاد نریز توغذات مراقب خودت باش 

عددش بالاس خوبه 

منم‌نمیدونم برم ازمایش یا نه 

بی بی مثبت شده 

فردام موعدمه 

ایجونم مبارکه 😍😍😍😍چی بگم والا خوبه که عددش به سلامتی 

مرسی عزیزدلم