2777
2789
عنوان

بی بی چک ،لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 61 پست
14روز بعد امپول جواب قطعیه مثبته دیگ گلم

قربونت برم عزیزم مرسی از راهنماییت

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون برا ک استرس نکشی و مطمئن باشی میگم  الان ممکنه مشکوک بزنه پس همون موعود برو ک بتای بالا ذ ...

دعا کن ناامید نشم قربونت برم عزیزم

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
عه اها  اولین باره امپول میزنی

آره دومین ماهه ک لتروزولو دگزا میخورم ولی آمپول اولین ماهه

دعا کن ناامید نشم قربونت برم عزیزم

عزیزمانشالله ک مامانی دیگع

من ابن ماه فولیکولم ۲۷ و ۱۵ بود خیلی نگرانم نشه

شمام برا من دعا کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واقعا؟؟ خودمو امیداوار نکردم این ماه تو ذوقم نخوره ازمایشام همه اوکی بودن دکتر گفت این ماهم نشه شوهر ...

منم شوهرم اسپرمش ضعیف بود ولی یکی دوماه پیش آزمایش داد شکر خدا درست شده بود

عزیزمانشالله ک مامانی دیگع من ابن ماه فولیکولم ۲۷ و ۱۵ بود خیلی نگرانم نشه شمام برا من دعا کن

ان شالله ک دامن همه سبز بشه توکل کن ب خدا 

مبارکه برو عزیزم نشون ‌میده احتمالا بتات کم باشه 

ممنون گلم 

راستی هروقت بخوام برم آزمایش باید ببرم برام نسخه بنویسه دکتر؟