2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 158 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم زده بودم لهش کرده بودم ببخشیدا چون خودمم یکیسو دارم با هزار زحمت از ترس من مراعات میکنه

روزی با هزار نفر سرو کله میزنه ماسکم نمیزنه ولی زورش میکنم هر روز دوش میگیره لباساشو میشورم چند روز بدن درد داشتم گفتم من اگه بگیرم مقصر تویی 

عزیزم شما از کجا گرفتی؟؟؟ 

بخدا اگه فهمیدم نه با مریض در ارتباط بودم نه جایی رفتم حسرت یه مسافرت موند تو دلم برام دعا کنید ریه هام درگیر شدن بچه کوچیک دارم که کسی ندارم بذارم پیشش همش پیش خودمه 

کدوم شهری خدارو شکر خوب شدن کاش همه خوب میسدن  نمدونی چطور گرفتن؟ از مقبت سد؟ شماها کجا بودین ...

خراسان رضوی احتمالا از مادر بزرگم گرفته بودن ولی حتی مامان بزرگم که مسن هستن حالشون خوب شد ماها به محض اینکه متوجه شدیم قرنطینه کردیم خودمونو نمیدونم گرفتیم یا نه چون منم چند روز بدن درد داشتم ولی نفهمیدم کرونا بود یا نه

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

واقعا تا این ترس واسترس باعث میشه سیستم ایمنی بدنتون ضعیف بشه.عتدی نیست بخایید تا این حد خودتون رو ادیت کنید.جای دکترا وپرستارا بودید که مستقیم با مریضها در ارتباطن چه میکردیدپس؟