2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 158 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه اینا که گفتین دقیقا منم اصلا میرم بیرون میبینم ملت راحت زندگی میکنن غذا آبمیوه بستنی میخورن از تعجب شاخام درمیاد امشبم در حد ۴۵ دقیقه رفتیم دور زدیم فقط تو ماشین😭

واقعا تا این ترس واسترس باعث میشه سیستم ایمنی بدنتون ضعیف بشه.عتدی نیست بخایید تا این حد خودتون رو ا ...

بله درسته همسر من کادر درمان هستن اینقدر استرس ندارن فقط ماسک میزنن و وسایلش رو قبل ورود به خونه ضد عفونی میکنه

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
همه اینا که گفتین دقیقا منم اصلا میرم بیرون میبینم ملت راحت زندگی میکنن غذا آبمیوه بستنی میخورن از ت ...

ما امروز رفتیم من خیلی رعایت میکنم از وقتی کرونا اومده پسرم گیر داد امروز من بستنی اسکوپی میخوام انقدر گیر داد که نگو شوهرم خرید خوردیم از استرس دارم میمیرم

بخدا اگه فهمیدم نه با مریض در ارتباط بودم نه جایی رفتم حسرت یه مسافرت موند تو دلم برام دعا کنید ریه ...

الهی بمیرم برات عزیزم

ان شاالله خدا به خاطر دل پاک و معصوم فرشته ات شفات بده گلم

خدا فقط به بچه ها رحم کنه 

خیلی مواظب بچه ات باش روزی سی بارهم که شده دستهاتو با مایه و یا صابون بشور اون هم هر دفعه سه بار 

سعی کن نزدیکش هم نشی و هی ازش فاصله بگیری 

خدایا مرسی