2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 158 پست
عزیزم ما هم همه این کارا رو میکنیم حتی بیش تر و سخت گیرانه تر ، چه میشه کرد باید تحمل کنیم ولی استرس ...

اصلا خیلی حساسم خدانکنه دستم به نایلون خرید خورده باشه بعد اتفاقی بخوره به لباسم یعنی نمیدونی چیکار میکنم یا مثلا بع کفشای شوهرم حساسم اصلا مراعات نمیکنه ول میکنه تو حیاط کنار دمپایی های دیگه همش حس گیکنم خونه پر کرونا یا همس فکر میکنم کرونا گرفتم نفسمم بالا نمیاد

من بیشترازاینکه از ضدعفونی کردنم ووقت گذاشتنم عصبی بشم از بی خیالی مردم ودولت روانی میشم انگار نه انگارکه مریضی هم گیر بنام کویید19وجود داره ازمریخ اومدن اعتقادم دارن نمیگیرن مشهد قرمز ولی کماکان همه بیرون میچرخن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی دیدم خیلی ها مراعات نمیکنن مهمونی میرن پارک میرن تولد میگیرن و...بعد من تا آخر شب تنها با بچ ...

پس من الان اینجا هویجم ؟؟؟؟ خواهر 😐😐😐 بیا خودم درکت میکنم  پاشووووو خودتو جم کن پاشووو

منم وقتی خرید داریم عزا میگیرم یادش بخیر چقدر قبلا خرید کردن لذت بخش بود ولی حالا ....لعنت به باعث و ...

دقیقا قبلا خرید میکردیم خوشحال بشیم الان افسردگی میگیریم

اصلا خیلی حساسم خدانکنه دستم به نایلون خرید خورده باشه بعد اتفاقی بخوره به لباسم یعنی نمیدونی چیکار ...

حساس نباش ، ما خیلی خیلی رعایت میکنیم ولی اصلا ترس نداریم ، تصور کن خواهر من پزشکه و هر روز بیمارستانه و میاد خونه ولی رعایت میکنیم و حساس نیستیم 

مامان بابای منم مثل شما بودن مامانم حساس بابام بی خیال آخرشم هردو کرونا گرفتن ولی بابام خیلی کم بود ...

کدوم شهری خدارو شکر خوب شدن کاش همه خوب میسدن 

نمدونی چطور گرفتن؟ از مقبت سد؟

شماها کجا بودین؟

چقد گوشت تلخ
شوهر منم رعایت نمیکنه ماسک گرفتم دادم بهش هر روز میپرسم ماسکت کو میگه تو مغازس یا تون یکی ماشبنه امر ...

من دو تا ماسک واسش گذاشتم یکی داخل ماشین(وقتی میره خرید بهانه نداشته باشه که ماسک باهام نبوده) یکی هم داخل جیب لباس محل کارش هر سری میخواد بره بیرون همه اش بهش تاکید میکنم حتما ماسک بزن و باز هم در طول روز زنگ میزنم یادآوری میکنم بهش

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
هیچ موردی از انتقال ویروس از روی سطوح و جسم گزارش نشده پس انقد خودتون درگیر شستن ماکارونی و چیپس و پ ...

اصلا هیچ راهی وجود نداره که قطعی بگه از چه راهی الوده به ویروس شدی امکانش هست ازهمون خریدم مبتلابشی گرچه میگن1000تاویروس بایدوجودداشته باشه تامریض بشی

ولی احتیاط شرط عقل چه میشه کرد

شوهر منم رعایت نمیکنه ماسک گرفتم دادم بهش هر روز میپرسم ماسکت کو میگه تو مغازس یا تون یکی ماشبنه امر ...

من بودم زده بودم لهش کرده بودم ببخشیدا چون خودمم یکیسو دارم با هزار زحمت از ترس من مراعات میکنه