2777
2789
عنوان

روانی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 158 پست
همه همینن فقط شما این مشکل نداری

آره ولی دیدم خیلی ها مراعات نمیکنن مهمونی میرن پارک میرن تولد میگیرن و...بعد من تا آخر شب تنها با بچه ۹ماهه فقط با خانواده هامون در ارتباطیم که اونم هفته ای یباره تازه به اصرار شوهرمه اصلا اتقدر دلم پره که نگووو خیلی امروز گریه کردم هیچ کس درکم نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کل جهان گرفتار این بیماری هستند تنها تو نیستی ،استرس زیاد اصلا خوب نیس

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

مامان بابای منم مثل شما بودن مامانم حساس بابام بی خیال آخرشم هردو کرونا گرفتن ولی بابام خیلی کم بود اصلا هیچ مشکلی نداشت ولی مامانم سخت تر گرفت البته هردو خوب شدن ولی به نظرم استرس بد تره

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
من نمیتونم فکرشو نکنم اصلا نمیتونمممممممم

شوهر منم رعایت نمیکنه ماسک گرفتم دادم بهش هر روز میپرسم ماسکت کو میگه تو مغازس یا تون یکی ماشبنه امروز بهش میگم میترسی ماشینا ویروس بگیره اونجا میزاری 

سلام بانوی محترم شما حق داری نگران باشی و یادمون باشه این ناراحتی نباید باعث استرس و اضطراب زیادی بش ...

وقتی کسیکه باهاش زندگی میکنی مراعات نکنه تازه دلت میخواد بکشیش

من چی بگم برادرم پنج ماهه خونه نیومده فکرشو که میکنم دااااغون میشم 

پرستار تو بیمارستان کرونا 

اونا چی میکشن که در تماس مستقیم با بیماران مرگ و جلوی چشمشون میبینن 

خواهش میکنم براشون دعا کنین سلامت باشن همه کادر پزشکی و یه صلوات لطفا

چقد گوشت تلخ