2777
2789
عنوان

مادرا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست
ببین این افکار به احتمال زیاد با کم خونی در ارتباطه عزیزم  بر خلاف تصور اسفناج برای کم خونی خو ...

ای وای من. این دوران دندون درد فاجعه‌ست. برو یه دندون پزشک پیدا کن دلتو بزن به دریا. نمی‌شه پرش کرد؟ هزینه‌اش رو می‌تونی بدی؟ بورس وضعش چه‌طوره؟

آره با کم‌خونی در ارتباطه. من قرص می‌خورم ولی یادم می‌ره مرتب بخورم. ویتامین D هم کمه که اذیت می‌شم.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگه زردالو خیلی خوبه عزیزم  از سر کار هم میایی حال میده  یه کم بخر بریز تو اب خنک بشه ب ...

امتحان می‌کنم حتما چون خیلی دوستش دارم.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...
سویق عدس هم بخر با روغن زیتون مخلوط کن و نوش جان کن  برای کم خونی خیلی خوبه  ورزش هم بکن ...

سویق تا حالا نخوردم. ولی می‌رم عطاری می‌پرسم.

امروز یکم ورزش کردم. خوب بود.

ای وای من. این دوران دندون درد فاجعه‌ست. برو یه دندون پزشک پیدا کن دلتو بزن به دریا. نمی‌شه پرش کرد؟ ...

نه دیگه پر نمیشه 

دو بار پرش کردم 

سه سال پیش شکست 

پست و کور انجام دادم (یعنی از ریشه قالب گرفتن و پین فلزی درست کردن و گذاشتن تو ریشه دندونم و بعد روکشش رو درست کردن و چسبوندن بهش)

ولی پارسال درومد 

الان یه ساله دندونم روش خالیه

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
نه دیگه پر نمیشه  دو بار پرش کردم  سه سال پیش شکست  پست و کور انجام دادم (یعنی از ...

برو بکشش ایشالله یه دندون خوشگل بعد جاش می‌کاری. این روزا کارهارو عقب ننداز. یهو دیگه کشور به فنا رفت. 

برو بکشش ایشالله یه دندون خوشگل بعد جاش می‌کاری. این روزا کارهارو عقب ننداز. یهو دیگه کشور به فنا رف ...

اره این شرایطم استرسم رو بیشتر میکنه 

اره این شرایطم استرسم رو بیشتر میکنه 

رعایت کن. شده با الکل سفید دهنتو قرقره کن. از دکتره بپرس. برو قال قضیه رو بکن.

کاکتوس عزیزم حالت بهتره ؟  پیش رفتی کردی ؟

سلام عزیزدلم. 

آره بهتره این روزا خیلی خیلی کار کردم. خیلی فعال و پروداکتیو بودم. از این بابت از خودم راضی ام. یکم هم خسته‌ام 

ولی افسرده دیگه نیستم. گوش شیطون کر انگار عبور کردم از این مرحله.

تو خوبی جانم؟
دندونت چطوره؟

سلام عزیزدلم.  آره بهتره این روزا خیلی خیلی کار کردم. خیلی فعال و پروداکتیو بودم. از این بابت ...

سلام کاکتوس جان 

عزیزم عیدت مبارک گلی 

دندونم اره ! خوبه راستش یه خمیر دندون قوی اونجوریم کرد ! گذاشتمش کنار 

الانم دکتر خوب فعلا پیدا نکردم 

عزیزم تو حالت خوبه ؟

چیکارا میکنی عزیزم ؟ 

کاکتوس جان کلی مشورت بورسی دارم باهات بکنم عزیزم 

سلام کاکتوس جان  عزیزم عیدت مبارک گلی  دندونم اره ! خوبه راستش یه خمیر دندون قوی اونجوری ...

سلام عزیزم
می‌رم سرکار. وحشتناک ازم کار می‌کشن. بعدش هم پروژه های دانشگاه رو می‌زدم. الان دارم کم کم نفس می‌کشیدم. 

بگو عزیزم. می‌خوای بیا تلگرام باهم بحرفیم.