2777
2789
عنوان

مادرا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست
کاکتوس جان خودم تو مرحله ی سختی از زندگی هستم ولی تو همین سختیا همیشه به یادتم  میدونی دوره ی ...

فکر می کنم جزو مهم ترین مشکلات زندگیم فرار کردن ها باشه.
حالا نرم افزار می خونم. لب تاپ وسیله کار کردن منه. ولی بچه که بودم مامان و بابام دعوا می کردن می رفتم می نشستم پشت کامپیوتر و بلند آهنگ گوش می کردم. تو دبیرستان وقتی بهم فشار می اومد. می شستم کتاب می خوندم و آهنگ گوش می کردم. الان لب تاپ مثل مسکن ه برام ولی برای فرار کردن.
زیاد خوابیدن هم یه راهیه برام که فرار کنم. همیشه بوده.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین نگاه قرار نیست تو همه چی عالی باشیم  تو همه ی زمینه ها سعی کن.  B+ باشی  بعد ا ...

آخ گفتی قد دست گذاشتی رو دلم
همه ی دوستای من ازم بلندترن منم قد 160ه.همیشه تاسف می خوردم اگه یه مادر درست و حسابی داشتم وقتی 10 سالگی بالغ شدم منو می برد دکتر و بلوغم به عقب می افتاد و این قدر قدم کوتاه نمی شد. یا بهتر غذا می خوردم یا صبح تا شب فقط تو خونه نبودم. انگار نه انگار که تو سن رشد بودم.
چه قدر مثال خوبی زدی، واقعا فاصله اش 20 سانته ولی این قدر متفاوته. مثل تست های کنکوره که فاصله رتبه 1 تا 100 فقط دو تا تسته.

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...
این پیامی که این والدین خدانشناس به ما دادن این بود که قبل از شروع کار میگفتن ببینم چه میکنی ! تو با ...

فکر می کنم به این مشکل می گن Overthinking. هی پشت هم فکر می کنیم. یه مدت یادمه سال اول دانشگاه داروی خوبی می خوردم. زیاد فکر نمی کردم. فقط کار می کردم. دوران خیلی خوبی بود. ولی بعدش دارو اثرش کم شد و من موندم و روحیه داغونم. خیلی اوقات می دونم دقیقا باید چی کار کنم ولی نمی کنم. 

یه بخشی این معضل وزنم جدا از تقصیرات خودم. جدا از غذاهای ناجوری که خوردم. تقصیر ایده مادرمه که ما هیچ وقت لاغر نمی شیم. ما همینیم که هستیم. ژن ما چاقه و ما هرگز باربی نمی شیم. در صورتی که این طور نیست.
من یه تئوری داشتم درد رو با درد تسکین دادن. حس می‌کنم شبیه تئوریدفع افسد به فاسده! 
وقتی خودم رو می‌بینم همه‌اش حس می‌کنم با بقیه فرق دارم برای همین لیاقت خوب رو ندارم. اصلا لیاقت هیچیو ندارم. هیچی برای من نیست. همیشه تحملم بالاست. اعتراض نمی‌کنم.

ولی تو زبان بلدی  تو هوش داری  میتونی از کارفرمای خارجی به دلار پول بگیری و یه کار ساده ...

ورزش رو فعلا از تو یوتیوب پیدا کردم chloe thing‌خیلی خوبه ولی تنبلیم میادمشکل دقیقا همین تنبلیه. وگرنه بهت گفتم همه چیز برای وزن کم کردنم در این لحظه مهیاست.
دیروز رفتم بودم مصاحبه برای کارآموزی، یهو گفت زبانت چطوره گفتم نوشتم خوبه. گفتم خودتو معرفی کن. منم معرفی کردم. به نظر خودم خوب بود. ولی خیلی بهتر می‌تونست باشه. خیلی خیلی بهتر. واقعا باید یه سرمایه گذاری عظیمی رو زبانم بکنم.
برنامه نویسیم رو باید ارتقا بدم. باید یاد بگیرم و روی یادگیری سرمایه گذاری کنم. نه این که روی موج بازار که الان وب و ایناست حرکت کنم.

یکی از بهترین هدیه‌های پدر عوضی من به  من این بود که هیچ وقت گوش هیچ مردی رو نخوردم! چون از اول فرض رو بر این گذاشته بودم که همه مردا عوضی اند مگر این که خلافش ثابت بشه.
کلا ماهایی که وضعیت خیلی بد داریم. یه سری توانایی هارو به مرور کسب می‌کنیم. که می‌تونه به درد بخور باشه. سیاست تا حدی جزوشه. ولی همه اشون در سایه اینه که بتونیم. اعتماد به نفسش رو داشته باشیم. این دو روزه حالم از چند روز پیش بهتر شده. صحبت هات خیلی کمکم کرد. یه کاری که تونستم انجام بدم این بود که این قدر به این موضوعات فکر نکنم. فکرم رو بذارم روی چیز های دیگه.

نباید کسی بفهمه که تو از چی ناراحتی  ببین مثل یه رازه  من اینجا مینویسمش  چون مهمه ...

حتما به نصیحتت گوش می‌کنم و نمی‌ذارم کسی هک‌ام کنه. قول می‌دم. نمی‌ذارم دیگه کسی بفهمه چی تو سرم می‌گذره و چی آزارم می‌ده. اطرافیانم تا الان فقط ازش سوءاستفاده کردن به هیچ وجه کمک‌ام نکردن. ته‌اش رسیده به این که لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود. 

عزیزم بازم میام برات مینویسم  دوستت دارم

منم خیلی دوستت دارم عزیزم.
دوریم از هم. همو نمی‌شناسیم ولی بسیار نزدیکیم.  

افرین عزیزم 

خیلی خوبه گلی 

عزیزم این بحث فهمیدن چیزاییکه ازارت میده و اینکه نذاری دیگران بفهمنش خیلی مهمه 

و فقط به جنس مخالف محدود نمیشه 

مثلا پدر مادرای ما وقتی میبینن چی برای ما مهمه از همون در میان و کنترل ما رو به دست میگیرن 

ولی وقتی کسی ندونه راه نفوذش بسته هست 

یکی از مشکلات من و تو این بود که بین بچه هایی بودیم که واقعا پدر مادراشون خیلییییی به فکرشون بودن 

ماجرای قد برای منم ناراحت کننده بود وقتی فهمیدم چقدر پروتکلا رعایت شده تا این بچه ها قدشون شده این 

ولی من هیچی !

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
افرین عزیزم  خیلی خوبه گلی  عزیزم این بحث فهمیدن چیزاییکه ازارت میده و اینکه نذاری دیگرا ...

دقیقا داریم تو جامعه ای رقابت می کنیم که پدر و مادرها خودشون رو جر دادن برای بچه هاشون بهترین چیزها و شرایط براشون فراهم بوده.
به بدبختی من اینه که یه ناز پرورده رو از نزدیک می شناسم و به طرز عجیبی با مادرش دوستم. و متاسفانه اون دو تا می دونن من چه شرایطی در خصوص مادرم دارم.
یه جورایی انگار بهم پز می ده. بچه مو بردم تست بگیرن چه قدر تیزهوشه. آخه بچه من تیزهوشه! فلانه بهمانه!
امروز می گفت آره فلان شب حالش بهم خورد من پاشدم فلان چیز درست کردم فلان دادم می خواستم مجبورش کنم بره سرم بزنه. بعد من همه اش مقایسه می کردم من بمیرم هم مادرم هیچ واکنشی نشون نمی ده. حتی وقتی بالا آوردم نمی پرسه خوبی چطوری! یه روزایی حس می کنم از قصد آزارم می ده.
اشتباه کردم. به سادگی و نباید دیگه اشتباه کنم.

سلام عزیزم  حالت بهتره؟  تونستی تعادلی ایجاد کنی؟

سلام عزیزم
آره حالم کلا بهتر شده. ولی هنوز اثرات بدش هست. بی خوابی دارم. شبا به خودکشی فکر می‌کنم ولی روزا حالم خوبه. می‌رم بیرون سرکار. انرژی دارم.
تو خوبی؟

سلام عزیزم آره حالم کلا بهتر شده. ولی هنوز اثرات بدش هست. بی خوابی دارم. شبا به خودکشی فکر می‌کنم و ...

خداروشکر عزیزم 

کاکتوس عزیزم بدنت چیزی کم نداره؟

خداروشکر عزیزم  کاکتوس عزیزم بدنت چیزی کم نداره؟

چرا کم‌خونی.

چرا کم‌خونی.

ببین این افکار به احتمال زیاد با کم خونی در ارتباطه عزیزم 

بر خلاف تصور اسفناج برای کم خونی خوب نیست 

برگ چغندر خوبه عزیزم 

حتما به فکر کم خونی باش 

منم کم خونم 

این روزا هم شدیدا دندونم درد میکنه دردش به گوشمم میزنه 

از کشیدنش هم ترس دارم 

دلمم میگیره براش😶