2777
2789

عزیز دلم خیلی خوشحالم که مامان شدی خدا حفظش کنه برات 😍

چقدر خوبه که سوالای بقیه رو جواب دادی من خیلی استفاده کردم عزیزم 

فقط یه چیزی از رو هفت پری باید بادکش کنم تا روز قبل از آی یو آی؟ بعدش نباید انجام بدم؟

عزیز دلم خیلی خوشحالم که مامان شدی خدا حفظش کنه برات 😍 چقدر خوبه که سوالای بقیه رو جواب دادی من خی ...

ممنون عزیز دلم

خدا روشکر که مفید بوده براتون

ببین از روزی که پریودت تموم شد شروع کن تا دو روز قبل ای یو ای انجام بده ینی تا شبی که امپول ازاد سازی میزنی انجام بده ودیگه بعدش انجام نده

اگه بتونی چند ماه قبل ای یو ای هر روز به جز ایام پریودانجام بدی که خیلی عالیه

مثلا۳یا۴ماه قبلش هر روز به جز روزای پری انجام بدی قطعا مفیدتره

ودر اخر امیدوارم خیلی زود خوش خبر بیای سایت🌹🌹🌹

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت مهربونم😍😍🌹🌹🌹 بازم اگه انجام دادی ومشکلی برات پیش اومد من درخدمتم

سلام عزیزم،خوبی؟

من رفتم سونو دادم درمورد فولیکول اینو نوشته بود:

فولیکولهای ریز و نارس با آرایش محیطی در هر دو تخمدان دیده میشود ولی فولیکول غالب مشهود نیست

هنوز پیش دکتر نرفتم... اینجا پرسیدم گفتند یعنی تنبلی تخمدان...

ک یه سال و نیمه درگیرشم...

دکتر قراره بهم داروی تقویت تخمدان بده برای بارداری...

منم بادکش گرفتم ولی هر روز انجام نمیدم🥺 در این قسمت دعوام کن🥺

سوالم اینه ک وقتی خواستم داروی تقویت تخمدان استفاده کنم، بادکش رو بازم هر روز انجام بدم؟ 

یا روزای تخمک گذاری قطع کنم؟

یا نخورم تا پریودم طبیعی بشه؟

البته میگم هر روز منظورم همون هر روز بجز روزای پریودیه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزم،خوبی؟ من رفتم سونو دادم درمورد فولیکول اینو نوشته بود: فولیکولهای ریز و نارس با آرا ...

سلام عزیز جان

اره وقتی تخمکات ریزن قابلیت باروری ندارن وبهش میگن تنبلی تخمدان

که اونم انواع شدید وخفیف داره

عزیزم تاثیر بادکش وانرژی مثبت فوق العاده اس

فراتر از باورت حتی

هر روز باید انجام بدی به جز روزای پری 

هر روز هااااامعجزه میکنه تنبلی نکن اگه دنبال راهی هستی برا نی نی دار شدن هر روز انجام بده وقطع نکن

ولی اگه خواستی ای یو ای کنی بعد از اینکه امپول آزاد سازیو زدی دیگه انجام نده چون اون فرایندش فرق میکنه 

احتمال زیاد به۶ماه نمیرسه که باردار میشی اگه مرتب انجام بدی وبا انرژی مثبت باشی

ولی اگه صبرت کمه

واگه احتمال ۱درصد نشد برو دکتر بگو برا ای یو ای کنه 

حتما جواب میگیری

مراحل ای یو ای تو نت هس میتونی بخونی

ولی بهت پیشنهاد میکنم لااقل ۳ماه قبل ای یو ای مداوم بادکش انجام بدی

حتما حتما حتما بادکش رو مرتب انجام بده در روز کلا۳۰دقه وقت میگیره وحتما حتما حتما هرروز باخودت تکرار کن من به زودی مادر میشم

تو یه دفتر مداوم بنویس من به زودی مادر میشم

انشالله خوش  خبر بیای عزیزم🌹🌹🌹

سلام عزیز جان اره وقتی تخمکات ریزن قابلیت باروری ندارن وبهش میگن تنبلی تخمدان که اونم انواع شدید و ...

باشه ممنونم مهربونمممممم😍😍😍😍❤❤❤❤❤

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
باشه ممنونم مهربونمممممم😍😍😍😍❤❤❤❤❤

قربونت عزیز جان🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍

انشالله خیلی زود بیای اینجا وبگی مامان شدی

قربونت عزیز جان🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍 انشالله خیلی زود بیای اینجا وبگی مامان شدی

انشالله😍😍😍😍

عکس بود؟

برای من بالا نیومد گلم

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عکس بود؟ برای من بالا نیومد گلم

نخ متاسفانه

الانم عکسش از گوشیم پاک شده

ببین دقیق یه لیوان زیر ناف یکی دیگه سمت چپش یکی دیگه ام سمت راستش 

حالت نیم حلال

ینی اونایی که سمت چپ وراست گذاشتی یه کوچولو بالاتر باشن

که رو تخمدان باشن

روش بادکشم برات گذاشتم عزیزم

گلم باد کش چجور انجام دادید ؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
میخواستم برات عکس بفرستم اما نشد ولی توضیح اینه باید اول بری داروخونه ودستگاه بادکش بگیری که قیمتش ...

اینجا رو بخون عزیز

گلم باد کش چجور انجام دادید ؟

عزیزم پستی که بالاتر ریپ زدم بخون پستهای بعدشم مفیده

ببین اکثر کسایی که تو تاپیک بودن باردار شدن

مطمئنم شما با بادکش باردار میشید

عزیزم پستی که بالاتر ریپ زدم بخون پستهای بعدشم مفیده ببین اکثر کسایی که تو تاپیک بودن باردار شدن م ...

ممنونم عزیزم لطف کردید دیدم منم دعا کنید گلم به زودی مامان بشم بخدا دیگه خسته شدم چن ساله همش دکتر و دارو التماس دعا 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ممنونم عزیزم لطف کردید دیدم منم دعا کنید گلم به زودی مامان بشم بخدا دیگه خسته شدم چن ساله همش دکتر و ...

حتما عزیز اگه لایق باشم

فقط خواهشا ولطفا خواهرانه میگم انجام بده هیچ بدی نداره عوارض نداره

شما یک ماه انجام بده اگه پریودت منظم نشد تاپیک بزن هرچی دلت خواس به من بگو

بعدشم به امید خدا راحت باردار میشی

بادکش میتونی از دارو خونه بگیری قیمتی نداره فک کنم زیر۱۰۰باشه الان

نمیدونم چرا اما حسم میگه تنبلیت میشه انجام بدی

ولی میتونم قسم بخورم همین کار ساده مشکلتو حل میکنه