میخواستم برات عکس بفرستم اما نشد
ولی توضیح اینه
باید اول بری داروخونه ودستگاه بادکش بگیری که قیمتش حدود۴۰ تومنه
بعدش باید بدونی کجاهارو بادکش کنی
دقیقا حالت یه نیم حلال زیر شکمت از نافت حدود۳بندانگشت پایین تر ودوتا لیوان یکی سمت چپ یکی سمت راست اون لیوانی که زیر نافت گذاشتی
حالا روش انجامش
اول به مدت دو دقه زیر دلتو باروغنهایی که طبع گرم دارن ماساژمیدی وبعد به مدت دو دقه اون لیوانها رو به صورت نیم حلال که گفتم میزاری بعدِ دو دقه لیوانا رو برمیداری بازدو دقه ماساژ میدی و مجدد دو دقه ۳تا لیوان به صورت نیم حلال میزاری همینجور ادامه میدی تا نیم ساعت بشه
اینکارو باید هرروز انجام بدی به جز روزهایی که پری هستی یا لکه بینی داری
حتما هرروز انجام بده وتنبلی نکن
اولش ممکنه دردت بگیره چون پوست شکمت میره داخل لیوانا ولی نترس چند وقت که انجام بدی عادی میشه برات
خیلیا بین ۴تا۶ ماه از انجام بادکش باردار شدن انشالله شمام به زودی بشی
من خودمم با بادکش باردار شدم اما به دلایلی که هنوزم نمیدونم سقط شد البته یه دکتر بهم گفت پرولاکتینت بالا بوده که سقط شده خلاصه چون همسرم صبر نداشت مجبور به ای یو ای شدم که شکر خدا گرفتالبته قبلش مشکل پرولاکتینمو باقرص حل کردم
بهت پیشنهاد میکنم حتما پرولاکتینت روچک کنی چون تاثیر زیادی داره تو باروری به نظر من
غذاهایی باطبع گرم بخور
از روز۷سیکلت تایه هفته هر شب سیاهدونه باعسل تو دهنت بجو وبااب قورت بده
کمرتو گرم نگه دار
سعی کن تو روزای پری حموم نری یا لاقل ۳روز اول نرو وبعدشم اگه میری دوش کوتاه مدت بگیر
برقص
شاد باش
توکلت به خدا باشه
هر روز با خودت تکرار کن من به زودی مامان میشم(این خیلی تاثیر داره هاااااااا)حتی بنویس برا خودت
اینقدر تکرار کن تا باورت بشه
شک نکن که میشه
ذهنتو مثبت کن
من روز ای یو ای کلیپسم تو سرم شکست یه لحظه افکار منفی اومد تو ذهنم اما خودم سریع تغییرش دادم وبا خودم گفتم حتما شکست چون اگه تو سرم بود وقتی دراز کشیدم اذیت میشدم پس بهتر که شکست😁
حتی یه لحظه ام فکر منفی نکردم وتو دلم مطمئن بودم میشه
ببخشید طولانی شد
ولی اگه بازم سوال داشتی در خدمتم
نصیحت اخرم اینکه حتما حتما بادکشو هر روز انجام بده نه اینکه یه روز انجام بدی یه روز نه