2777
2789
بادکش خودم انجام میدم.قبلاهم کردم. انشالله ممنونم بابت دعای خوبت

خوب خدا روشکر پس حتما ادامه بده تا دو روز قبل ای یو ای بعدش قطع کن ودیگه انجام نده

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
خوب خدا روشکر پس حتما ادامه بده تا دو روز قبل ای یو ای بعدش قطع کن ودیگه انجام نده

سنیدم خارج از کشوره و اول شهریور میاد.اینم شانس ما.

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنیدم خارج از کشوره و اول شهریور میاد.اینم شانس ما.

اره تا اخر مرداد نیستش 

اینو به فال نیک بگیر شاید قراره تا اون موقع خودت طبیعی باردار شی

منم فک کنم حدود۱ماه تو نوبت بودم اولین بار که میخواستم برم

ولی تو این مدت بی خیالی طی کردم خیلی تاثیر داره

اگه عکس رنگی نگرفتی تو این مدت حتما برو بنداز

اره تا اخر مرداد نیستش  اینو به فال نیک بگیر شاید قراره تا اون موقع خودت طبیعی باردار شی منم ...

عکس رنگی گرفتم.لاپراسکوپی هم کردم.اگه فرصت باشه یکم وزنمو بیارم‌پاین

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عکس رنگی گرفتم.لاپراسکوپی هم کردم.اگه فرصت باشه یکم وزنمو بیارم‌پاین

خب پس جلویی از لحاظ درمانی

اره وزنم میگن خیلی تاثیر داره

بیخیالی وکم کردن استرس های زندگی هم خیلی خوب وموثر

توکل به خدا عزیزم🌹🌹🌹

خب پس جلویی از لحاظ درمانی اره وزنم میگن خیلی تاثیر داره بیخیالی وکم کردن استرس های زندگی هم خیلی ...

اره.ولی مگه میشه خواهر خواهر بیخیال بود اینقدر دردو مرض دنبالمون هست.با این اوضاع بی پولی و گرونی.دیگه توکل به خدا چیکارمیتونیم بکنیم

اره.ولی مگه میشه خواهر خواهر بیخیال بود اینقدر دردو مرض دنبالمون هست.با این اوضاع بی پولی و گرونی.دی ...

ببین من شرایطم مثل خودت بوده 

ولی لااقل سعی تو بکن بی خیالی جواب میده

اون روزی که من رفتم ای یو ای بی خیال بی خیال بودم اصلا هیچ حسی نداشتم وفقط با خودم تکرار میکردم من مطمئنم به زودی مامان میشم توکلمم به خدا بود

ینی اینقد راه درمانی رفته بودم که بی خیال بودم کلا گفتم بشه شده نشه هم نشده وللش 

ودر کمال ناباوری بدون علایم ۱۴روز بعد رفتم از دادم ومثبت بود

ینی هیچ علایمی نداشتم وخودمو زیاد درگیر علایم نکردم

دوستی هم که بامن بود مثبت شد اون پر از علایم بود وهر روز میگفت فلان وفلان جام میگیره وولمیکنه اما من دلو زدم به دریا اصلا دنبال علایم نبودم وزندگی عادیمو میکردم ولی فشار به خودم نمیاوردم

ببین من شرایطم مثل خودت بوده  ولی لااقل سعی تو بکن بی خیالی جواب میده اون روزی که من رفتم ای ...

خوشبحالت انشالله قسمت همه منتظرا و خودم.دعا کن با تودلیت برام.که منم بزودی این حسو تجربه کنم

خوشبحالت انشالله قسمت همه منتظرا و خودم.دعا کن با تودلیت برام.که منم بزودی این حسو تجربه کنم

من مطمینم به زودی مادر میشی حتما حتما حتما💕💕💕

من مطمینم به زودی مادر میشی حتما حتما حتما💕💕💕

انشالله.امید به خدا

سلام عزیزم خوبی؟

نی نیت چطوره؟😍

میشه دوباره اون روش بادکش رو بگی؟

توی نیم ساعت چقدر بادکش بمونه؟چندبار بذارم؟چقدر ماساژ روغن بدم؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزم خوبی؟ نی نیت چطوره؟😍 میشه دوباره اون روش بادکش رو بگی؟ توی نیم ساعت چقدر بادکش بمو ...

سلام عزیزم

ممنون شکر خدا خوبه

سلام میرسونه😁😁😁😁😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟ نی نیت چطوره؟😍 میشه دوباره اون روش بادکش رو بگی؟ توی نیم ساعت چقدر بادکش بمو ...

میخواستم برات عکس بفرستم اما نشد

ولی توضیح اینه

باید اول بری داروخونه ودستگاه بادکش بگیری که قیمتش حدود۴۰ تومنه

بعدش باید بدونی کجاهارو بادکش کنی 

دقیقا حالت یه نیم حلال زیر شکمت از نافت حدود۳بندانگشت پایین تر ودوتا لیوان یکی سمت چپ یکی سمت راست اون لیوانی که زیر نافت گذاشتی

حالا روش انجامش

اول به مدت دو دقه زیر دلتو باروغنهایی که طبع گرم دارن ماساژمیدی وبعد به مدت دو دقه اون لیوانها رو به صورت نیم حلال که گفتم میزاری بعدِ دو دقه لیوانا رو برمیداری بازدو دقه ماساژ میدی و مجدد دو دقه ۳تا لیوان به صورت نیم حلال میزاری همینجور ادامه میدی تا نیم ساعت بشه

اینکارو باید هرروز انجام بدی به جز روزهایی که پری هستی یا لکه بینی داری

حتما هرروز انجام بده وتنبلی نکن

اولش ممکنه دردت بگیره چون پوست شکمت میره داخل لیوانا ولی نترس چند وقت که انجام بدی عادی میشه برات

خیلیا بین ۴تا۶ ماه از انجام بادکش باردار شدن انشالله شمام به زودی بشی

من خودمم با بادکش باردار شدم اما به دلایلی که هنوزم نمیدونم سقط شد البته یه دکتر بهم گفت پرولاکتینت بالا بوده که سقط شده خلاصه چون همسرم صبر نداشت مجبور به ای یو ای شدم که شکر خدا گرفتالبته قبلش مشکل پرولاکتینمو باقرص حل کردم

بهت پیشنهاد میکنم حتما پرولاکتینت روچک کنی چون تاثیر زیادی داره تو باروری به نظر من

غذاهایی باطبع گرم بخور

از روز۷سیکلت تایه هفته هر شب سیاهدونه باعسل تو دهنت بجو وبااب قورت بده

کمرتو گرم نگه دار

سعی کن تو روزای پری حموم نری یا لاقل ۳روز اول نرو وبعدشم اگه میری دوش کوتاه مدت بگیر

برقص 

شاد باش

توکلت به خدا باشه

هر روز با خودت تکرار کن من به زودی مامان میشم(این خیلی تاثیر داره هاااااااا)حتی بنویس برا خودت 

اینقدر تکرار کن تا باورت بشه

شک نکن که میشه

ذهنتو مثبت کن

من روز ای یو ای کلیپسم تو سرم شکست یه لحظه افکار منفی اومد تو ذهنم اما خودم سریع تغییرش دادم وبا خودم گفتم حتما شکست چون اگه تو سرم بود وقتی دراز کشیدم اذیت میشدم پس بهتر که شکست😁

حتی یه لحظه ام فکر منفی نکردم وتو دلم مطمئن بودم میشه

ببخشید طولانی شد

ولی اگه بازم سوال داشتی در خدمتم

نصیحت اخرم اینکه حتما حتما بادکشو هر روز انجام بده نه اینکه یه روز انجام بدی یه روز نه

میخواستم برات عکس بفرستم اما نشد ولی توضیح اینه باید اول بری داروخونه ودستگاه بادکش بگیری که قیمتش ...

خدای من😍😍😍😍 چقدر مهربونی که اینهمه وقت گذاشتی کامل جواب دادی عزیزممم❤❤❤ ممنونم ازت

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
خدای من😍😍😍😍 چقدر مهربونی که اینهمه وقت گذاشتی کامل جواب دادی عزیزممم❤❤❤ ممنونم ازت

قربونت مهربونم😍😍🌹🌹🌹

بازم اگه انجام دادی ومشکلی برات پیش اومد من درخدمتم