2777
2789
عنوان

کارمند بودن

200 بازدید | 18 پست

سال 96 به ختطر تحریم ها شرکتمون تعطیل کرد. من هم بیمه بیکاری میگرفتم. تو اون 9 ماهی که بیکار بودم، شوهرم خیلی باهام بداخلاق بود. وقتی رفتم سرکار دوباره باهام خوب شد!! 

انقدر اذیتم کرد که اولین کاری که پیدا کردم، رفتم سر کار. ولی ساعت کارم زیاده. هیچی از زندگی نمیفهمم. صبح ساعت 7 میزنم بیرون، خیلی خوب برسم خونه، 7 شبه. سریع دوش بگیرم و شام درست کنم، باید بخوابم. 

هیچی از زندگی نمیفهمم. صبح میشه، شب میشه، تکرار مکررات. 

تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم. من هم 34 سالمه. یه یک سالی طول کشید تا این واقعیت رو هضم کنم که من هرگز بچه ای نخواهم داشت. 

حالا زندگیم شده پول در آوردن و لذت نبردن، و آینده ای نداشتن. 

خیلی افسرده ام. بی حوصله ام. 

میترسم جدا شم، وضعیتم از این هم بدتر بشه. تنها بشم اولش برای خودم خرج کنم، خونه تنها و با آرامش داشته باشم، شب ها که میرسم خونه مجبور نباشم غذا درست کنم. ولی بعد یه مدت به پوچی مطلق برسم. میترسم خاطرات خوب بیاد جلوی چشمم عذابم بده. 

چی کار کنم؟ چجوری خوشحال باشم به نظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر امکان توضیح هست چرا هرگز بچه نداشته باشی بخاطر اقتصاد یا ...؟

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

اگه قرار باشه تفریح و خوشگذرونی نداشته باشی

دلخوشی به بچه هم نداشته باشی

شوهر قدرشناس و با انصاف هم نداشته باشی

این چه زندگیه آیه که با نبود شوهر توش به پوچی برسی؟ 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ساعت كاريت زياده عزيزم ، منم مثل تو بودم به پوچي رسيده بودم 

ميرسيدم خونه ساعت هفت هشت شب بود، كارخصوصي سنگين، مديراي قدرنشناس، حقوق كم و ...اصلا وقت نميكردم به خودم برسم 

مثل يه ماشين شده بودم  

اونموقع مجرد بودم الان متاهلم و خونم و الان بورس سود خوبي ميده 

بنظرم  حتما برو تو بورس بعد يه مدت ميبيني لازم نيست كارم بكني

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

زندگی بدون بچه خیلی هم میتونه شیرین باشه ولی به شرط اینکه این تصمیم خودت باشه 

و اینکه بدون بچه آدم یه همسر خوب نیاز داره که برنامه های زندگی رو با هم بچینن و لذت ببرند 

توصیفی که شما از همسرتون کردید حس خوبی به من نداد 

این آدم نه برای بچه دار شدن مناسبه نه برای همراه زندگی بودن

ما هم بچه نمیخواییم ولی برای خودمون برنامه زیاد داریم و زندگی رو در پول در آوردن خلاصه نکرده ایم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

براي بچم بنظرم بيشتر فكر كن ، اگه از شوهرت و زندگيت مطمئن شدي بچه بيار انگيزه بهت ميده ، سنت بره بالا پشيمون ميشيا 

در مورد اينكه جداشي يا نشيم با مشاور حرف بزن 

فقط هميشه اينو به خودت بگو كه تو يبار حق زندگي داري نه بيشتر 

پس قدرشو بدون

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم