2777
2789
نگو توروخدا 😭😭 شما دیگه چرا☹☹😕 خیلی گناه داره من که از گشنگی بمیرم حاضر نیستم اون طفل معصوم هارو ...

این خیلی گناه داره رو از کجا میارید ؟

حیوان حلال گوشت رو خوردن گناه داره ؟

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله چقدر حامی حیوانات داریم  حالا موقع گوشت گوسفند و گاو که میشه کم از گرگ ندارن توی آب ز ...

اوپرا جان من غیضم میشه برا بلدرچین وتخمشم حالم بد میشه ولی ب بچه هام میدم

اره بابا حیوانی که خدا گفته بخور باید خورد

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دقیقا همین طوره  گوشت جوجه کبوتری که هنوز پرواز نکرده برای بیمار شفاست

اون مریض بمیره بهتره تا جون جوجه بدبخت رو بگیره 😐😐 این همه دارو تقویتی هست بخورن چرا جوجه کبوتر

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
😐😐😐😐😐

🤣🤣🤣🤣مثلا مار زنده میندازن آبجوش پوستشو میکنن میخورن😐

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
نگو توروخدا 😭😭 شما دیگه چرا☹☹😕 خیلی گناه داره من که از گشنگی بمیرم حاضر نیستم اون طفل معصوم هارو ...

منم دلم نمیگیره بخورم اما یه مدت خیلی ناخوش احوال بودم طب سنتی اکیدا سفارش داشت که کبوتر بخورم.

اتفاقا روایته که میگه مرغ خوک پرندگانه،یعنی اینقدر مضره

اما عزیزجان مرغ و خروس و جوجه هم به اندازه کبوتر دارای جان و حیات هستند و به همان اندازه طفل معصوم

خدا این موجودات رو برای استفاده انسان قرار داده دیگه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اوپرا جان من غیضم میشه برا بلدرچین وتخمشم حالم بد میشه ولی ب بچه هام میدم اره بابا حیوانی که خدا گف ...

بلدرچین هم خوشمزس😁دلی من کبوتر بیشتر دوس دارم

اوپرا جان من غیضم میشه برا بلدرچین وتخمشم حالم بد میشه اره بابا حیوانی که خدا گفته بخور باید خورد

منم کلا گوشت خوردن رو دوست ندارم ولی نمیفهمم چرا گوسفند ووی ووی  نداره کبوتر و بلدرچین داره

البته خدا رو شکر که خیلی ها نمیدونن کبوتر خوردنی مقوی هست 

این یعنی توی خانواده بیمار سرطانی یا بیمار سخت نداشته اند  که دکتر بعد شیمی درمانی گوشت بلدرچین و کبوتر تجویز کنه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

این خیلی گناه داره رو از کجا میارید ؟ حیوان حلال گوشت رو خوردن گناه داره ؟

آخه کبوتر خیلی معصوم و طفلکیه😕😕😭😭

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

گوسفند و گوساله مرغ ماهی میگو برای انسان بسه.دیگه با ارفاق بوقلمون و بلدرچینم بخورید گاهی اگه زیاده خواهین:)خوشم نمیاد چیزای دیگه میخورین به اسم اینکه خوشمزه است.بعد به چینی ها فحش میدیم که چرا همه چیز میخورن:/ قرار نیست هر چی خوشمزه است که ما بخوریم!بخصوص حیوانات و پرنده های وحشی.آنفولانزای مرغی رو کم داریم تو این بدبختی کرونا فقط:/

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
بلدرچین هم خوشمزس😁دلی من کبوتر بیشتر دوس دارم

من نشنیده بودم عشقم

ولی شنیدم تخم کبوتر زبون بچه رو وا میکنه