منم دلم نمیگیره بخورم اما یه مدت خیلی ناخوش احوال بودم طب سنتی اکیدا سفارش داشت که کبوتر بخورم. اتف ...
نمیدونم من دلم نمیاد گناه دارن😕😕😕 خودمم یه سری جوجه داشتم بزرگ شدن مامانم پختشون اما من دلم نیومد بخورم تازه گریه هم کردم براشون😭😭😭
یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه. با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
😅😅 نع ولی مرغ رو مجبوریم بخوریم ولی آخه کبوتر 😕😕😕😕
یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه. با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
و علیکم السلام شرمنده لطف و محبت شمام🌷🌷 والا خواهر به خونم تشنه اند😖😂
من کع خعلی دوستون دارم😍😘