2777
2789
منم دلم نمیگیره بخورم اما یه مدت خیلی ناخوش احوال بودم طب سنتی اکیدا سفارش داشت که کبوتر بخورم. اتف ...

نمیدونم من دلم نمیاد گناه دارن😕😕😕 خودمم یه سری جوجه داشتم بزرگ شدن مامانم پختشون اما من دلم نیومد بخورم تازه گریه هم کردم براشون😭😭😭 

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
این خیلی گناه داره رو از کجا میارید ؟ حیوان حلال گوشت رو خوردن گناه داره ؟

بابت انسانیت گفت نه شرع

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرغ بدجنسه ؟

😅😅 نع ولی مرغ رو مجبوریم بخوریم ولی آخه کبوتر 😕😕😕😕

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
گوسفند و گوساله مرغ ماهی میگو برای انسان بسه.دیگه با ارفاق بوقلمون و بلدرچینم بخورید گاهی اگه زیاده ...

چی میگی خانومی ما خیلی وقته گوشت کبوتر ... میخوریم هیچیمون نشده برعکس خیلیم مقویه الان این چ ربطی ب کرونا داشت کبوتر گوشتش گرم خیلی خوبه

سلام کاش تکثیر میشدین شما 🌹🌺

و علیکم السلام

شرمنده لطف و محبت شمام🌷🌷

والا خواهر به خونم تشنه اند😖😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میزنن دیگه ..اما یه قصابیایی هست که میذارن واسه فروش..مادر دوستم مریضی ناعلاج داشت از اونجا براش میخ ...

با تیر والا دیگه گوشتو حروم میکنن باید سربرید بابا

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
چی میگی خانومی ما خیلی وقته گوشت کبوتر ... میخوریم هیچیمون نشده برعکس خیلیم مقویه الان این چ ربطی ب ...

چون تو هیچیت نشده قرار نیست تا آخر عمرت هیچیت نشه که! یا هیچ کی هیچیش نشه

بهر حال حیوانات غیر پرورشی که از بابت بیماری ها چک نمیشن ممکنه یه بیماری مشترک با انسان به افراد منتقل کنن.نگو که اینم نمیدونستی!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
و علیکم السلام شرمنده لطف و محبت شمام🌷🌷 والا خواهر به خونم تشنه اند😖😂

من کع خعلی دوستون دارم😍😘

😐😐😐😐آغا من دیگع هیچی نمیگم بت

🤣🤣🤣🤣تا شب بزار تو قابلمه بپزه بالاخره میپزه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای دلم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍