چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
تا حالا نخوردم اما خیلی تعریف گوشت کبوتر رو شنیدم.اتفاقا جز بهترین و لذیذترین گوشت هاست و سفارش شده به خوردن گوشت کبوتر
به مرغ که میگند خوک پرندگان....
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میزنن دیگه ..اما یه قصابیایی هست که میذارن واسه فروش..مادر دوستم مریضی ناعلاج داشت از اونجا براش میخریدن میگفت خیلیا که مریضن خانواده هاشون میان اونجا میخرن
تا حالا نخوردم اما خیلی تعریف گوشت کبوتر رو شنیدم.اتفاقا جز بهترین و لذیذترین گوشت هاست و سفارش شده ...
نگو توروخدا 😭😭 شما دیگه چرا☹☹😕 خیلی گناه داره من که از گشنگی بمیرم حاضر نیستم اون طفل معصوم هارو بخورم😭😭 جیگرم کباب شد براشون
یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه. با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم