2777
2789
خوب اینایی ک ویییی ویییی میکنید تو کفش بمونید چون خیلی خوشمزه هست 

کی سر کبوترو برید

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم..گوشتش اونقدر نییس اما خیلی مقویه..خیلی..اگه کسی عمل کرده باشه گوشت کبوتر بخوره زودتر جون میگی ...

گنجشکو دیگه از کجا شکار میکنن😐

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
کی سر کبوترو برید

قصاب دیگه😂😂😂😝

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

تا حالا نخوردم اما خیلی تعریف گوشت کبوتر رو شنیدم.اتفاقا جز بهترین و لذیذترین گوشت هاست و سفارش شده به خوردن گوشت کبوتر

به مرغ که میگند خوک پرندگان....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ماشالله چقدر حامی حیوانات داریم 

حالا موقع گوشت گوسفند و گاو که میشه کم از گرگ ندارن

توی آب زودپز یه قاشق سرکه سفید بزن باعث میشه زودتر بپزه

منم وقتی بیمار میشم پدرم برام جوجه کفتر میخرن درست میکنن

گوشت دوست ندارم ولی بسیار مقوی هست عین بلدرچین 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

گنجشکو دیگه از کجا شکار میکنن😐

میزنن دیگه ..اما یه قصابیایی هست که میذارن واسه فروش..مادر دوستم مریضی ناعلاج داشت از اونجا براش میخریدن میگفت خیلیا که مریضن خانواده هاشون میان اونجا میخرن

بچه ها میشه گزارش بزنید میخوام تاپیکم بترکه

چرا بترکه😐دیدی که بعصیا گفتن مقویه

تا حالا نخوردم اما خیلی تعریف گوشت کبوتر رو شنیدم.اتفاقا جز بهترین و لذیذترین گوشت هاست و سفارش شده ...

نگو توروخدا 😭😭 شما دیگه چرا☹☹😕 خیلی گناه داره من که از گشنگی بمیرم حاضر نیستم اون طفل معصوم هارو بخورم😭😭 جیگرم کباب شد براشون

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
تا حالا نخوردم اما خیلی تعریف گوشت کبوتر رو شنیدم.اتفاقا جز بهترین و لذیذترین گوشت هاست و سفارش شده ...

دقیقا همین طوره 

گوشت جوجه کبوتری که هنوز پرواز نکرده برای بیمار شفاست 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

خو بلدرچینم کوچولوه

خب اونم ما نمیخوریم.دلمون نمیاد

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم