2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

122 بازدید | 16 پست

سلام به همه خانما متن زیر رو‌بخونید خواهش می‌کنم اگر‌کسیو میشناسید د ع ا نویس‌و کارش خیلی خوبه و قیمت مناسبه معرفی کنید خواهش می‌کنم من یه خانمی نزدیکم هست خیلی بهم حسادت میکنه خیلی راجع به حسادتش خودم میدونمممممم بعد من چند سالی بود که هر کاری میکردم هیچ کدوم‌به نتیجه نمیرسید یا اصلا همه جی‌خراب می‌شد بدجور بهترین سالای عمرم نابود شدم هی گفتم قسمت نبوده لابد تا اینکه یکی برام فال گرفت آدم خیلی مطمئنی بود گفت این خانم انقد حسادتش زیاده تز راه دعا اقدام‌کرده که کارات پیش نره و‌کفت اون‌کسی‌که اینکارو کرده توی  اسمش این حرفا هست منم گفتم به کسی تهمت نزنممممم دیگه خلاصه دیدم واقعا داره هر جی فالگیره میگه راست میشه یه جورابی مطمین‌شده بودم بستگی دارم شروع کردم به  ذکر خوندن تز همین نی نی سایت خیلیاشون برداشتم‌روزی هشت ساعت ذکر‌میخوندک‌چیزی‌نبود امتحان نکرده باشم سر همیناااا من مریض‌ روحی شدم‌ بماند خلاصه همون کسی که اینکارو کرده من جون رابطه نزدیکی دارم  باهاش دیدمش گفت چرا ذکر میگی‌ گفتم یکی برام دعا گرفته دارم میخونم باطل شه چون میگم منو میشناخت میدونست اهل اینکه برم پیش دع ا نویس نیستم بعدش شد دم دمای خونه  تکونی خلاصه ما امسال یه خونه تکونی  متفاوت کردیم و اینم اضافه کنم ما چند روز قبل کرونا رفتیم سفر ‌‌به خاطر قضیه ایی کلید خونه رو دادیم به همونا ما اون موقع اصلا نمیدونستیم این اینکارو‌میکنه‌واسه ما خلاصه موقع خونه تکونی دیدیم‌بلههههههههههههه چه خبره و دعا روپیدا کردیم و توی‌دعا اسم کاتب داشت و فهمیدم کیه واین دعا  هر چند روز‌به چند روز تمدید میشه حالا این دعاااااا  چی بود یکیش این بود که من اصلا کارام‌پیش‌نره هیچ کس جذبم‌نشه چه دختر چه پسر آرامش روانی نداشته باشم و غیره و اینکه یکیش طلسم‌سیاه بود که بد بیارم و یه طلسم بود برای فوت عزیزام که  همین ماه دوتا تز اعضای خانواده رو از دست دادم. حالا بگم باورتون‌نمیشه زنداییم‌این کارو کرده بود این بود. کسی رو‌میشنتسید باطل کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمر دست خداست 😊

مگه میشه با نوشتن طلسم کسی بمیره؟

ب خدا اعتقاد داری؟؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سلام. یادتون باشه زمانی هم که برید پیش دعانویس و... مشکلاتتون بیشتر میشه.

بله خداوند فرموده سحر و جادو هست اما این رو هم فرموده تو سوره ناس که به خودش پناه ببریم از شرش. به قدرتی به غیر از قدرت خدا ایمان نداشته باشید دعانویس و... بنده خداست توکل به خدا کنید همه چیز دست خداست.

قرآن بخونید و نماز اول وقت بخونید.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام. یادتون باشه تا وقتی با این اعتقاد زندگی کنید آرامش ندارید و زمانی هم که برید پیش دعانویس و... ...

من اهل اینکارا نیستم ولی همسایمون روحانی امامزاده هستش مادرم بعشون‌نون داد خودش کفت این‌باید  باطل شه 

به نظرم اینا خرافاته و دعا و طلسم هیچ کاری نمیکنه  اما فقط خونه رو بگرد هر چی گذاشته بود و برد ...

به خاطر یه سری شرایط نمیشه قطع کرد رابطه رو فعلا و اینکه جون تمدید میشه بندازنم فایده نداره 

به خاطر یه سری شرایط نمیشه قطع کرد رابطه رو فعلا و اینکه جون تمدید میشه بندازنم فایده نداره 

نمیدونم مادر دوست مامانم هم عروسش واسش این کار و کرده بود اما نمیدونم چیکار کردن

خیای تو بحر این قضیه ها نمی رم اما امیدتو از دست نده

کارما میرسه

بله اسمش طلسم سیاه هستش 

اونوقت شما داری وجود خدا رو نقض میکنی

ینی قدرت  یه بنده  از خداش بیشتره؟؟؟؟

کفر نگو خواهشن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اونوقت شما داری وجود خدا رو نقض میکنی ینی قدرت  یه بنده  از خداش بیشتره؟؟؟؟ کفر نگ ...

عزیزم هیچوقت قدرت خدارو‌زیر سوال نبردم چرا اینجوری میگی شما درست میس بگم ولی من حافظ قرانم‌ و صد در صد اعتقاد به خدا دارم ولی خدا هم خودش تو‌قران در مورد چشم زخم و دعا آیه داریم