2777
2789
عنوان

امپول hcg

166 بازدید | 25 پست

الان ۲۰ روزه زدم پریود نشدم ..علائمم نوک سینه هام دردناک شدن بعضی وقتاهم زیر دلم سمت چپ درد میاد..

کسی بوده ک تنبلی داشته باشه بعد ۲۰ روز بیشترم شده باشه پریود نشده باشه؟

اخه میگن ۱۷ روز و این حدودا باید پریود شدمن تنبلی شدید دارم شک دارم ک باردار باشم فک کنم بخاطر تنبلیمه ولی این ماه فولی خیلی خوبم داشتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بارداری عزیزم

تست بزن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بی بی چک بزار

اره گفتم تاشنبه صبر کنم اگ‌نشدم بزنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دارو های دیگه هم مصرف کردی؟؟ معمولا اگه دارو استفاده کرده باشی ۱۴ روز بعداز امپول باید پریود بشی . ا ...

اره لتروزول متفورمین چهارتاهم سینال اف دوفاستونم میخوردم ک دکترم گفت نخور باید با همینا پریود بشی نشی بارداری ولی من شک دارم 

تست داری خونه؟

نه ندارم باید بخرم فردا میزنم ک اگ مثبت بود دکترم مطبه برم پیشش اخه دارو میخورم گفت قطع نمیکنی اگ باردار بودی تا خودم قط کنم 

بارداری عزیزم تست بزن

انشالله خدا از دهنت بشنوه..چرا میگی باردارم چون ۲۰ روز گذشته؟

دارو های دیگه هم مصرف کردی؟؟ معمولا اگه دارو استفاده کرده باشی ۱۴ روز بعداز امپول باید پریود بشی . ا ...

شماهم تنبلی داشتی؟

انشالله خدا از دهنت بشنوه..چرا میگی باردارم چون ۲۰ روز گذشته؟

اره عزیزم میگن تا ۱۸ روز پریود باید بشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه بارداری حتما شک نکن

😍😍😍خداکنه...تا فرداهم صبر میکنم صبح زود تست بزنم ...دلم نمیخواد دیم منفی ببینم احساس میکنم همه ی بی بی چکام منفی میشن 😂