2777
2789
عنوان

امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
اره عزیزم میگن تا ۱۸ روز پریود باید بشی

اگ بودم میام اینجا میگم 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
😍😍😍خداکنه...تا فرداهم صبر میکنم صبح زود تست بزنم ...دلم نمیخواد دیم منفی ببینم احساس میکنم همه ی ...

نه این بار دیگه مثبته عزیزم. چون پریود نشدی. چند وقته تو اقدامی مگه

جون من خیلی کمه .. اما فدات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتما یه خبر بده

باشه عزیزم دعا کن‌برام ک باشم ...فک اینکه دوباره از نو باید برم دکتر داغونم میکنه خسته شدم‌دیگ..

این ماه شوهرمو حسابی تقویت کردم ازمایش اولش داغون بود دومی تحرک شده بود ۵۳ درصد 😍

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه این بار دیگه مثبته عزیزم. چون پریود نشدی. چند وقته تو اقدامی مگه

یکسال گفتم طبیعی اقدام کنم شاید بشه دیدم نشد الان دو سه ماهه تحت درمان دکترمم فوق تخصص نازاییه بعد متوجه شدیم شوهرم تحرک اسپرم نداره کلی بهش رسیدم دوباره آز داد تحرکشون شده بود ۵۳ درصد ..حالا دیگ نمیدونم بخاطر تنبلیمه نمیشم یا باردارم 

اگ بودم میام اینجا میگم 😂

مرسی عزیزم

منتظر خبر خوشتم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
آره میفهمم خیلی سخته ولی حتما بارداری ب امید خدا

عزیزم تستم مثبت شد 

مرسی عزیزم منتظر خبر خوشتم

عزیزم تستم مثبت شد 

عزیزم تستم مثبت شد 

مبارکه عزیزم😍خیلی خوشحال شدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت