2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 26206 بازدید | 37 پست
هیچ معلوم نیست کی قویه این قدرت فیزیکی نیست که بشه از بیرون دید مورد بوده ۸۹ ساله مریض قلبی خوب شده

من از بس شیر میدم مشکل کمبود همه ی ویتامین‌ها رو دارم آهن بدنم کم شده صبحا با بدن درد از خواب بیدار میشم از همون اول زایمانم تا به الان دو ساعت پشت سر هم نخوابیدم پسرم هم روزا هم شبا بیداره این بشر خواب ندارم اصلا 

نترس شوهرم منم گرفت با دوتا بچه ی ۴و۱ساله تو خونه ۶هفته قرنطینه بود بعد پسرهام گرفتن همشون خوب شدن و ...

وای خدا پسرهاتم گرفتن خداا منو بکش خیلی میترسم خودم بگیرم ولی پسرم نگیره ببخشید گروه خونی شوهرت و پسرات چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بس شیر میدم مشکل کمبود همه ی ویتامین‌ها رو دارم آهن بدنم کم شده صبحا با بدن درد از خواب بیدار ...

باشه بازم نمیشه گفت یعنی یه دکتر بهم گفت از این چیزها نمیشه مقاومت در برابر کرونا را فهمید، دیگه نمیدونم

ایشالا که هیچی نیست توکل کن به خدا، بگو آزمایش حلق بده، سیتی اسکن فقط عفونت ریه ارو نشون میده، ممکنه ...

آزمایش حلق باید خودش درخواست بده ؟؟؟چطوریه آخه خودشم نمیدونه بهش گفتن سی تی

دوستان من از دیشب استخوان دردی دارم ولرز احتمال کرونا هست ..دیروز چند دقیقه رفتم خونه مادر شوهرم ..و ...

شوهر منم استخون درد و لرز دارن دکتر بهش گفته نمی‌تونیم تشخیص بدیم سرما خوردگیه یا کرونا چون علائمش مثل هم هستن بستگی داره انشاالله که همتون سالم باشید

می‌دونی همسرم تو محل کارش با ماسکه بخاطر پسرم خیلی رعایت میکنیم اما چند وقت پیش یکی از همکاراشون کرو ...

ایشالا شوهر شمام چیزیش نمیشه غصه نخور عزیزم مواظب پسرت باش

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌