بچه ها شوهرم الان رفت دکتر بهش گفتن ساعت 7بیا سی تی اسکن انجام بده مشکوکی به کرونا خیلی میترسم با بچه ی 11ماهه ام چه کنم اینقدر بدنم ضعیفه که اگه بگیرم میمیرم
اگر من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود رفته بودن پاگشا هرکاریری بهش میگفت کارت اشتباه بوده که رفتی قبول نمی ...
من سرم درد گرفت انقدر بحث کردم باهاش ادم بیشعور بیشعوره و بیشعور میمونه اخه درسته با وجود این ادما همه میگیریم ولی ۲۰٪ مونم میمیره اونا چه گناهی کردن؟
البته خیلیا خوب میشن ولی....
التماس تفکر با جون بقیه بازی نکنیم عوارض این بیماری هنوز کامل مشخص نشده
اگر من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
میدونی همسرم تو محل کارش با ماسکه بخاطر پسرم خیلی رعایت میکنیم اما چند وقت پیش یکی از همکاراشون کرونا گرفته بوده با اینا هم تو محل کار زیاد رفت و آمد داشته همش میگفته سرما خوردم رفت تست داد بله آقا کرونا دارن حالا تو خونشونه میخنده میگه حالم خوبه خوبه خب همه که مثل تو نیستن از نوع خفیفش بگیرن