2777
2789
عنوان

کرونا

26206 بازدید | 37 پست

بچه ها شوهرم الان رفت دکتر بهش گفتن ساعت 7بیا سی تی اسکن انجام بده مشکوکی به کرونا خیلی میترسم با بچه ی 11ماهه ام چه کنم اینقدر بدنم ضعیفه که اگه بگیرم میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دست اونایی که رعایت نمیکنن درد نکنه

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود رفته بودن پاگشا هرکاریری بهش میگفت کارت اشتباه بوده که رفتی قبول نمیکرد میگفت  همه کم کم میگیرن یعنی دکترا الکی میگن؟ 

واااایی منم بچه شیر میدم همش میگم اگه خدایی نکرده بگیرم بچم چهارماهشه فقط شیرخودمو‌میخوره چیکار باید بکنم😔😔😔😔

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود رفته بودن پاگشا هرکاریری بهش میگفت کارت اشتباه بوده که رفتی قبول نمی ...

من سرم درد گرفت انقدر بحث کردم باهاش ادم بیشعور بیشعوره و بیشعور میمونه اخه درسته با وجود این ادما همه میگیریم ولی ۲۰٪ مونم میمیره اونا چه گناهی کردن؟

البته خیلیا خوب میشن ولی....

التماس تفکر با جون بقیه بازی نکنیم عوارض این بیماری هنوز کامل مشخص نشده

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
هیچ معلوم نیست کی قویه این قدرت فیزیکی نیست که بشه از بیرون دید مورد بوده ۸۹ ساله مریض قلبی خوب شده

درسته امروز یکی از همسایه های ما فوت شد اصلا باورم نمی شد که همچین آدمی با کرونا بمیره 

دوستان من از دیشب استخوان دردی دارم ولرز احتمال کرونا هست ..دیروز چند دقیقه رفتم خونه مادر شوهرم ..وقرصاشون رو بهشون دادم حالا همسرم استرس مامانش رو داره امکان داره گرفته باشند ..

می‌دونی همسرم تو محل کارش با ماسکه بخاطر پسرم خیلی رعایت میکنیم اما چند وقت پیش یکی از همکاراشون کرونا گرفته بوده با اینا هم تو محل کار زیاد رفت و آمد داشته همش میگفته سرما خوردم رفت تست داد بله آقا کرونا دارن حالا تو خونشونه میخنده میگه حالم خوبه خوبه خب همه که مثل تو نیستن از نوع خفیفش بگیرن