2777
2789
عنوان

دکترم گفته روز دوم یا سوم پریودی بیا پیشم💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10168 بازدید | 54 پست
برای شروع داروهای تحریک تخمدان و احتمالا قبلش هم سونو واژینال میشید با آمادگی کامل برید

اصلا نمیتونم تصور هم بکنم ک تو پریودی سونو بشم😭😭چیا همراه خودم ببرم؟ 😭💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
آزمایش نوشته گفته جوابش رو هم روز دوم یا سوم پریودی بیار💎

خب آزمایشتو باید روز سوم پریودت بدی حواست باشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بخواد سونو کنه  تو بخش نازایی همیشه روز دوم سوم سونو میکنن

اره خیلی بده تو پریودی سونو واژینال متنفرم دیگ اسمش حالمو بد میکنه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
استارتر نه منم فکر کردم میخواد سونوی واژینال بده کلی استرس گرفتم.فقط بهم دارو داد همین .

خدا کنه ب منم دارو بده سونو تو پریودی وحشتناکه 😭😭😭💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اره به نظرم چندش اورترین کار دنیاست  ضخامت اندومتر و تخمکاتو می بینه

وای نعععع با اون اوضاع باید لباسم رو دربیارم و دراز بکشم من میمیرم😭😭😭سونو شکمی بکنن خب😭😭💎

اصلا نمیتونم تصور هم بکنم ک تو پریودی سونو بشم😭😭چیا همراه خودم ببرم؟ 😭💎

چاره ای نیست من بهش میگم شدیده میگ لباس زیر در نیار خیلی بده خدا دامنمونو زود تر سبز کنه ک از دست این دوا درمان خلاص شیم ...من اون ماه ی سره میگفت بخواب سونوت کنم گفتم اخرش من زیر دست شما شهید میشم 🤣

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خب آزمایشتو باید روز سوم پریودت بدی حواست باشه

حواسم هست ولی این پریودی لامصب دوماهه ک نمیاد آمپول پروژسترون داده میترسم بزنم میخوام صبرکنم خودش بیاد💎

خدا کنه ب منم دارو بده سونو تو پریودی وحشتناکه 😭😭😭💎

آره منم انقدر استرس داشتم .به دکتر گفتم باید سونوی واژینال بدم گفت نه احتیاجی نیست.گفت تا حامله نشدی هر ماه دوم روز پریودیت بیا 

حواسم هست ولی این پریودی لامصب دوماهه ک نمیاد آمپول پروژسترون داده میترسم بزنم میخوام صبرکنم خودش بی ...

بزن نمیاد😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اره خیلی بده تو پریودی سونو واژینال متنفرم دیگ اسمش حالمو بد میکنه 

چیا باید با خودم ببرم تا کمتر کثیف کاری بشه؟ 😭😭💎

چاره ای نیست من بهش میگم شدیده میگ لباس زیر در نیار خیلی بده خدا دامنمونو زود تر سبز کنه ک از دست ای ...

لباس زیر درنیاری پس چ جوری سونو کنه؟ 💎

بزن نمیاد😂

یعنی تا نزنم نمیاد؟ میخوام دوهفته دیگه صبرکنم قرص پروژسترون بخورم بهتر نیست؟ 💎

وای نعععع با اون اوضاع باید لباسم رو دربیارم و دراز بکشم من میمیرم😭😭😭سونو شکمی بکنن خب😭😭💎

اولا که یه پد می ندارن زیرت

بعدشم یه پد زیر انداز از داروخونه بگیر با خودت ببر زیر باسنت بزار 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چیا باید با خودم ببرم تا کمتر کثیف کاری بشه؟ 😭😭💎

من تو مطب سونو میشم اول یدونه پلاستیک زیرم میندازه بعد از این پارچه یکبار مصرفا میندازه بعد ک بلند میشم میندازمشون دور خودش میگه میندازم تختمونو پر نکنی..این سری خیلی شدید بود گفت نمیخواد لباس زیرتو در بیاری از کنارش سونو میکنم ..اصلا نترس خودتم شل نگه دار چندثانیه س تموم میشه..من چی بگم هرماه ی سرا سونو میدم 😭😭

لباس زیر درنیاری پس چ جوری سونو کنه؟ 💎

از کنارش دستگاه رو گذاشت خیلی خوب بود توهم بگو شدیده میشه در نیارم