با اینکه از گوشی و اینترنت متنفرم اما الان فقط دارم الکی میگردم، روزا شوهرم نیست تنهام آقا منو خونه حبس کرده، شبا هم میاد همچین بود و نبودش فرق نداره، منم 24 ساعته تو گوشیم
گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....
گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....
من تلگرام رو بروز رسانی کردم دوباره از اول ک کد میده اومده.. حالا میگه کد رو برنامه دیگه نصبه.. همون تل رو میگه.. مثلا من تلم نانو گرامه.. میگه کد رو میفرستیم نانو گرام.. خب نانوگرام ک کد میخواد خودش.. اس ام اس هم میزنم کد نمیده... چکار کنم؟ چرا اینجوری شده 😢
همه همینو میگن ببینید ما هم دلمون پوکید بچم بعد از ظهری گریه میکرد میگفت بریم پارک منم گفتم کرونا هست نمیبریم ولی چند روز پیش که با ماشین رد میشدیم دیده بود تو پارک خانواده و بچه هارو یادش بود میگفت چرا پس بقیه میرن پارک رعایت کنین خواهشا