من بدون دوفاستون پریود نمیشم دکترم گفت بااین داروها ک این ماه خوردی باید سر موعد بشی الان از موعدم گذشته دو روز نمیدونم بخاطر اینه کدوفاستون نخوردم یا باردارم نمیخوام بی بی بزنم فعلا ممکنه همین دو سه روز پریود بشم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
پس عین منی منم هیچوقت جوابشونمیدم اصلا ولی میریزم توخودم
اره منم اون اولا ک مهم میرختم تو خودم دیدم دارم اذیت میشم شروع کردم محبت کردن بهش بااینکه خیلی حرفا زد پشت سرم الان بهتر شده حرفاش کمتر شده ولی بازم حرفایی میزنه ک نباید بزنه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی